Obaveštenje o darivanju

Na početku, želim da naglasim sledeće: Žao mi je što u poslednjem darivanju mogu da učestvuju isključivo čitateljke koje poseduju facebook nalog. Još više mi je  žao što ne mogu da učestvuju i čitateljke iz Hrvatske i Bosne, kojih ima u velikom broju, i koje redovno posećuju, komentarišu i učestvuju u ovom blogu. Pravila su takva, a darivanje nije ničija obaveza, već stvar dobre volje blogera (i sponzora), da nagrade svoje čitatelje (potrošače).

Ovo je treće darivanje po redu, pri čemu su u prva dva mogli da učestvuju i oni koji ne poseduju nalog na facebook-u, a u prethodnom su mogle da učestvuju i čitateljke iz okolnih zemalja, iako je darivanje bilo sponzorisano, jer je sponzor meni poslao poklon pakete, a ja sam sama plaćala poštarinu. U suprotnom, sponzor ne bi slao poklone u susedne zemlje, jer se (još uvek) tamo njihovi proizvodi ne prodaju, a poštarina nije jeftina.

Ja vam spremam novo darivanje, već neko vreme, i kada ja organizujem darivanje samostalno imam punu slobodu prilikom kreiranja pravila, i naravno da mi je u interesu da priliku pružim SVIMA koji prate blog.

Takođe, možete videti da se zaista trudim da shvakog ispoštujem, i radim ono što možda ne bi trebalo- svaku čitateljku koja nije ispoštovala neko pravilo, obaveštavam šta treba da izmeni da bi prijava za učestovanje bila validna. Isto sam radila i prilikom prethodne nagradne igre, a nemam apsolutno nikakvu obavezu da to radim. To je isključivo stvar dobre volje, i ako se to ne ceni, ja ću to prestati da radim.

Dobila sam poruku od Anonimne čitateljke da darivanje nije fer jer ne mogu da učestuvuju osobe bez facebook naloga, a verno prate moj blog. Kao vernu čitateljku okarakterisala bih osobu koja prati moj blog zbog njegovog sadržaja, i korisnih tekstova, a ne zbog darivanja. Sve ostalo sam rekla u prethodnim pasusima.

Svaki sledeći komentar ovog tipa neće biti odobren, jer želim da prostor na ovom blogu ostane rezervisan za čitateljke koje cene moj rad na blogu i kojima je ovo mesto korisno za razmenu iskustava i saveta, a ne za igru i traženje koristi od darivanja.

Hvala onima koji razumeju i poštuju pravila

10 коментара:

  1. Tvoj blog, tvoja stvar ;) Nezadovoljnih će uvek biti...
    Divan ti je header :)

    ОдговориИзбриши
  2. Užas. Obožavam ''serijske igračice nagradnih igara i darivanja''.
    Koliko je teško pročitati i razumeti pravila nagradne igre???
    I odakle ikome pravo, mislim- zašto se osoba pre slanja ikakvog maila ne zamisli malo i posloži neke stvari?
    Ovo je više retoričko pitanje...
    Razumem da živimo u vremenu kad je teško priuštiti neke stvari koje je najidealnije osvojiti putem darivanja, ali dokle ide ljudski bezobrazluk...
    Upravo zato imam onu sekciju: Comments awaiting moderation :) Pa ti sinko piši šta 'oćeš!
    No sikiriki :*

    ОдговориИзбриши
  3. Svetu se ne moze ugoditi. Najbitnije ti je da postujes svoje principe i da budes dosledna. Samo napred! :*

    ОдговориИзбриши
  4. Cao,
    Na tvoj blog sam naisla prije nekih 6 mjeseci kada sam trazila neki koristan savjet za njegu kose i od tad te pratim. :)
    Stvarno mi se dopadaju tvoje recenzije kao i savjeti, par savjeta sam poslusala i nisam se pokajala :)
    Ne treba da se nerviras oko takvih komentara, nisu vrijedni toga.
    Sve pohvale za blog, nestrpljivo cekam sta ces nam sledece predstaviti :)

    ОдговориИзбриши