Proizvodi za negu kose (do 500din)

STILL MALINA=500ml=oko 350din- Hidratantno pakovanje za kosu, predivnog mirisa. Kosu čini mekšom, hidriranom i sjajnom. Više pročitati u ovom postu.

STILL MED I ČOKOLADA=500ml=oko 350din- Proteinsko pakovanje za kosu koje ima za cilj da dubinski regeneriše dlaku. Cena je vrlo pristupačna, nega je OK, ali za veća oštećenja potrebno je  jače pakovanje. Miris  je vrlo prijatan. Drži se na kosi oko 10-15min.


SERICAL PLACENTA-1kg=oko 300din- Hidratantno pakovanje za kosu. O njemu možete više pročitati ovde.

SERICAL LATTE-1kg=oko 300din-Proteinsko pakovanje za kosu. O njemu možete više pročitati ovde.

SERICAL KERATIN-1kg=oko 300din- Proteinsko pakovanje sa keratinom. Iako bih ga svrstala u hidratantno-proteinsko pakovanje, jer keratina ima u malim procentima, a ostalo su većinom hidratanti sastojci.

FREE LIMIX THERAPY REPAIR Maska za 


kosu 40ml -500din.



 Ovo je maska za kosu sa keratinom. Obnavlja i jača oštećenu kosu. Idealna je za kosu koja je oštećena farbanjem ili korišćenjem pegle, fena i ostalih preparata za stilizovanje kose. Namenjen je za profesionalnu upotrebu ali možete ga kupiti u alexandru.

SEMI DI LINO AMPULE-10ml=oko 120din (roze, plave i bele) O njima sam pisala ovde. Mojoj kosi savršeno odgovaraju roze i plave. Bele nisam probala.

SERICAL PROTEIN INFUSE-20ml =oko 350din- Proteinski tretman za oštećenu kosu. Jedna bočica je dovoljna za dva korišćenja. Ima zadatak da nahrani dlaku, regeneriše oštećene krajeve i da popuni dlaku. Ima sasvim zadovoljavajuće efekte ali isključivo na oštećenoj kosi. Dlaku čini debljom i nahranjenom, ali isto tako i mekom i sjajnom.

FREE LIMIX AMPULE-10ml=oko 110din (više vrsta)- U rangu sa Semi di lino ampulama. Sasvim solidno rešenje za oštećenu kosu i kosu bez sjaja. Dve vrste koje bih izdvojila su-1)Tretman za revitalizaciju kose- Obnavlja strukturu kose oštećenu hemijskim tretmanima, vraćajući joj snagu i elastičnost štiteći je od spoljnih uticaja. Obezbeđuje mekoću sjaj i zdravlje. Nanosi se na mokru kosu i ne ispira se. 2)Tretman za oštećenu kosu- Hrani, neguje i poboljšava strukturu kose, štiteći je od atmosferskih uticaja.Nanosi se na mokru kosu i ne ispira se.

AVON SERUM SA ARGANOVIM ULJEM-30ml=oko 400din- Silikonski serum sa arganovim uljem, za krajeve kose. Obezbeđuje sjaj, lakše češljanje, omogućava da se kosa ne mrsi i da bude mekana na dodir. Štiti kosu od spoljnih uticaja. O njemu i zelenom serumu više možete pročitati ovde.

AVON ZELENI SERUM-30ml=oko 400din-Silikonski serum za krajeve kose. Obezbeđuje sjaj, lakše češljanje, omogućava da se kosa ne mrsi i da bude mekana na dodir. Štiti kosu od spoljnih uticaja. Više pročitajte ovde

AFRODITA KOPRIVA I PANTENOL-1l=oko 250din. Litarski šampon koji savršeno i dubinski čisti kosu. O njemu možete više pročitati ovde.

VELNEA ŠAMPON SA MATIČNIM MLEČOM-200ml=oko 160din- Šampon bez silikona koji takođe savršeno čisti kosu. Kosa se sporije masti. Prijatnog je mirisa. O njemu možete više pročitati ovde.

PANTENOL RASTVOR-100ml=oko 150din- Ovo je višenamenski proizvod, ali kada je u pitanju nega kose, idealan je za    ozdravljenje temena glave. Povoljno utiče na rast kose. Možete ga pomešati sa ricinusovim uljem i naneti pre pranja. Ukoliko ste u mogućnosti držite ih na kosi preko cele noći a ujutru isperite. Ili ga jednostavno možete utrljati u teme nakon pranja kose, i ne ispirati.

ALVERDE ULJE OD BADEMA I ARGANA-50ml=oko 300-400din. Čisto ulje bez silikona koje možete stavljati i na teme i na krajeve oštećene kose. Pogodan za suvo teme i ispucalu kosu. Redovnim korišćenjem daje dugotrajne efekte. Dovoljna je vrlo mala količina. Uskoro ću pisati detaljnije o njemu.

BRAHMI AMLA ULJE-oko 350din- Ulje za negu i zdravlje kose. Ubrzava rast. O njemu možete više pročitati ovde.

RICINUSOVO ULJE-oko 100din. Jača koren dlake,smanjuje opadanje i ubzava rast. O njemu možete više pročitati ovde

MAKADAMIJA ULJE ZA KOSU-10ml=oko 400din. Ovo nije čisto ulje, već u sebi sadrži i silikone, ali lepo neguje kosu. Ne ostavlja mastan trag. Kosa je svilenkasta, poslušna, a krajevi su lepo zaglađeni. Sadrži UV zaštitu.  Ovo pakovanje je baš malo, ali pošto je dovoljna vrlo mala količina nećete ga brzo potrošiti. Ako prvi put kupujete ovaj proizvod najbolje bi bilo da kupite najmanje pakovanje, kako biste videli da li vam odgovara.

ČIČKOVO ULJE ZA KOSU-30ml= oko 400din Čini kosu mekom, hidriranom i nahranjenom. Koristiti nakon pranja tako što ćete ga utvrljati u vlažne krajeve kose, ili pre pranja tako što ćete ga naneti na celu kosu i držati nekoliko sati ili celu noć.

ALVERDE BUTTER ZA KOSU-200ml=oko 450din-Puter za kosu koji možete koristiti i pre pranja, tako što ćete ga držati na kosi nekoliko minuta (možete i duže) ili posle pranja, bez ispiranja. Daje kosi neophodnu vlažnost, hidrira je i čini je mekom. Redovnim korišćenjem oporavlja kosu dubinski. O njemu više možete pročitati ovde

VITALIA ZELENA GLINA ZA SPOLJNU UPOTREBU-500g=oko 400din-Tretman za dubinsko čišćenje kože glave. Poboljšava cirkulaciju, dubinski čisti teme od toksina i nečistoća. Daje sjaj, leči opadanje kose i ubrzava njen rast. Više pročitajte ovde



5 коментара:

  1. Semi di lino- U depil shopu u Zemunu u glavnoj-oko 90din su tamo, tako da mi je to sumnjivo
    -U lilly-u i dm-u.

    Free limix-U alexandarcosmetics- oni su u Ns-u, ali može da se naruči online. Sigurno ih ima još negde, ali ne znam gde tačno. Možda u planet hair-u u Zemunu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima u despota stefana u BG-u. Blizu skadarlije. Mislim tamo ima Alexandar Cosmetics.

      Избриши
  2. Meni se učinilo da sam u tom kraju videla, a drugarica mi kaže da nema u Bg-u sigurno. Hvala

    ОдговориИзбриши
  3. Znas li mozda gdje serical maske mogu kupiti u doboju

    ОдговориИзбриши