Orofluido Elixir - ulje za kosu


Verujem da ste svi čuli za Orofluido ulje za kosu, tj. elixir po kojem je ovaj brend prepoznatljiv. Ja za njega znam odavno, ali me nikada nije privuklo da ga isprobam 🤔

Sada kada jesam, čak mi je i drago što nisam ranije, jer mogu da ga uporedim sa ostalim proizvodima ovog tipa. 

Spada u malo kvalitetnije uljane serume, zbog hladno cedjenog arganovog ulja i formule koja ima i negujuća svojstva. 

Ovo ulje ima mnogo sličnosti sa znatno skupljim Moroccanoil uljanim tretmanom, i to moram da naglasim, jer mislim da je oooodlična alternativa. Po gustini i samoj formuli su dosta, ali baš dosta slični. Možda je Orofluido za nijansu masnije, ali su zaista nijanse u pitanju. Čak je miris  sličan. Testirala sam ih istovremeno, i garantujem, da ne znam koju je proizvod je u pitanju, a da moram da pogadjam, mislila bih da je u pitanju Moroccanoil. 

Vrlo lepo zagladjuje krajeve, dodaje sjaj i mekoću, omogućava da četka lakše klizi i da se kosa manje mrsi. Ne otežava, nije lepljivo i daje podjednako lep efekat i kada se nanosi na vlažnu i na suvu kosu. Mislim da je dobar za sve tipove kose, s tim što oni sa tankom treba da koriste minimalnu količinu kako je ne bi zamastili. Uljani tretmani ovog tipa su posebno preporučljivi onima sa suvim krajevima kojima fali sjaj i zagladjivanje. Uz dobar izbor hidratantne maske, može biti vrlo dobar tretman za oporavak jako suve kose. 

Bočica je staklena i vrlo lepa, ali tu dolazimo do jedne sitne mane, a to je što nema pumpicu. To samo znači da moramo biti malo obazriviji pri pri doziranju. U svakom slučaju je zaista mala količina potrebna i ne troši se brzo. 

Trenutno postoji samo u varijanti od 100ml, ali u Orofluido setu sa kremom za telo, koji je dostupan u online prodavnici www.tvojakosa.rs, se nalazi pakovanje od 50ml koje je saaaasvim dovoljno, jer će vam i ono dugo trajati. 

Preporuka, ovaj uljani serum je sjajan!


Cena: 3499 din. (100ml), a poklon set sa kremom za telo (50ml) je 3090 din. u online prodavnici www.tvojakosa.rs

0 comments:

Постави коментар