O meni / O blogu / Kontakt

Dobrodošli na blog Zdrava kosa

Ćao.
Zovem se Aleksandra.
 
Po struci sam ekonomista u oblasti Marketinga i trgovine, a na blogu "Zdrava kosa" radim od 2012 godine. Blog je otvoren sa željom da prenesem svoje iskustvo sa proizvodima za negu kose, a danas na njemu možete pronaći više od 300 korisnih tekstova i recenzija. Kako je Instagram poslednjih godina prostor koji je mnogo olakšao svakodnevnu komunikaciju, i blogove bacio u senku, najviše sadržaja delim upravo tamo. Možete me pronaći pod imenom @zdravakosa.i.kozmetika. Na Instagramu redovno pišem o svim aktuelnostima vezanim za kozmetiku, informišem o novitetima, delim svoje utiske o različitim proizvodima i svakodnevno komuniciram sa pratiocima putem direktnih poruka, dok je blog ostao prostor za detaljne recenzije. 


Uživajte u sadržaju koji delim sa Vama, i slobodno prenesite Vaše utiske.

***


Autor sam svih tekstova na blogu sem ako nije drugačije naglašeno. Korišćenje i kopiranje teksta i fotografija sa bloga zabranjeno je bez  moje prethodne dozvole.

Ukoliko imate pitanje, sugestiju,  predlog za saradnju ili iz nekog drugog razloga želite da me kontaktirate, to možete učiniti putem mail-a zdravakosablog@gmail.com