O meni / O blogu / Kontakt

Dobrodošli na blog Zdrava kosa

Ćao.
Zovem se Aleksandra.
Po struci sam ekonomista u oblasti Marketinga i trgovine, a temom nege kose bavim se već 6 godina, koliko ovaj blog i postoji. Blog je otvoren sa željom da prenesem svoje iskustvo sa proizvodima za negu kose, a danas na blogu možete pronaći više od 200 korisnih tekstova, recenzija i mnoštvo saveta.

Kao autor bloga Zdrava kosa sarađivala sam sa vrhunskim brendovima kao što su Loreal, Kerastase, Dikson, Matrix, Batiste, Dm-Drogerie, Allin, Babyliss, Loreal Professionnel, Schwarzkopf Professional, magazinima "Moja kosa", "Blic Žena"  i dr. Sav uspeh ovog bloga dugujem čitaocima koji redovno prate, pišu, informišu se, i prenose svoje utiske. Na taj način stvoren je veliki krug poverenja, na čemu sam beskrajno zahvalna i čime sa ponosim.

Prisutna sam na društvenim mrežama, te me možete pratiti preko Instagrama (pod imenom zdrava_kosa.blog), a Facebook-u (<klik), Google + (<klik) i Bloglovin-u (<klik).

Uživajte u sadržaju koji delim sa Vama, i slobodno prenesite Vaše utiske.

***


Autor sam svih tekstova na blogu sem ako nije drugačije naglašeno. Korišćenje i kopiranje teksta i fotografija sa bloga zabranjeno je bez  moje prethodne dozvole.

Ukoliko imate pitanje, sugestiju,  predlog za saradnju ili iz nekog drugog razloga želite da me kontaktirate, to možete učiniti putem mail-a zdravakosa123@gmail.com, ili preko facebook-a, klik OVDE.