Lakme k2.0 tretman za kosu


Lakme K2.0 je proizvod koji sam odavno dobila na testiranje, i nakon par meseci istraživanja i isprobavanja, sada želim da podelim iskustvo i iskreno mišljenje. 


U pitanju je tretman za kosu koji se ne ispira i koristi se umesto maske. On obnavlja kosu, delujući selektivno na oštećenja, zahvaljujući peptidu k2.0, ali proizvodjač ističe i hijaluronsku kiselinu koja treba da obezbedi hidrataciju. 


Nanosi se nakon pranja, na čistu kosu, i pre nanošenja K2.0 se ne koristi regenerator/maska. Nakon nanošenja je potrebno kosu osušiti kako bi se aktivirao. Proizvodjač nema neko striktno uputstvo, niti navodi koliko je dugo potrebno koristiti tretman. Ja sam ga u vreme testiranja koristila nakon svakog pranja, a kasnije samo onda kada nemam vremena da držim masku. 


Mislim da je svima jasno da je ovaj proizvod pravljen po uzoru na k18 pa ću ga sa njime porediti. Sam proizvod nije težak i lako je razmaziv. Ono što mi se više svidja u odnosu na k18 je instant efekat i lakša razmazivost. Kosa bude odmah nakon korišćenja mekša i lepša na dodir, lakše se češlja i gladja je pod prstima. Medjutim, mislim da veću transformaciju po pitanju popravljanja kvaliteta kose i jačanja daje k18, što se primeti redovnom upotrebom. Ali i razlika i ceni je velika, tako da uzmite i to u obzir (k18 50ml=7600din. , Lakme k2.0 100ml=5150din)


Ja zapravo ne bih mogla da kažem da je ovo kopija k18, jer mislim da ipak nisu toliko slični, sastav je potpuno različit (samo se na isti način koriste), ali generalno ako nemate mogućnost ili ne želite da izdvojite novac za k18, a želite proizvod koji se koristi na ovaj način i ima funkciju jačanja, mislim da može biti dobar izbor. 


Ovakvi proizvodi su super stvar ako vam je potreban oporavak oštećene kose a nemate strpljenja da držite profesionalne maske. Imajte u vidu da je ovo proizvod koji je baš formulisan tako da targetira oštećanja, i da nema poente koristiti ga na zdravoj kosi. Dakle, ako se peglate ili fenirate, farbate, blajhate, onda su ovakvi proizvodi dobar izbor za vas. 


Da li ste vi ljubitelj klasičnih maski za kosu ili vam se više dopadaju leave in tretmani poput ovog?


Cena: 5150 mdin. (100ml) na www.prodajakozmetike.com i Bellissima Hair Spa salonu u Novom Sadu, u ulici Svetozara  Miletića 42 

0 comments:

Постави коментар