Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Heat Protection sprej za zaštitu od toplote


Nije jednostavno pronaći dobar proizvod za zaštitu od toplote. Od ove vrste proizvoda imam velika očekivanja. Važno mi je da je proizvod pouzdan, a to znači da je u pitanju brend kojem verujem, za koji znam da ima kvalitetne proizvode i dobar sastav. Takodje mi je važno da je nije težak na dlaci kako bih mogla da ga nanesem u dovoljnoj količini, jer bi u suprotnom moju tanku kosu slepio. Više volim kremaste proizvode u odnosu na one tečne, jer obično sadrže alkohol i ukrute dlaku... Pored zaštite mi je bitno da proizvod sam po sebi lepo zagladi krajeve i doda sjaj.


Sve prethodno navedeno ispunjava Alterna Caviar Restructuring Bond Repair sprej za zaštitu od toplote i ovaj proizvod je učinio da se još više zaljubim u ovaj brend. U spreju je, ali je u pitanju lagana i jaaako fina kremasta formula. Iako je verovatno zamišljeno da se prska direktno na kosu, ipak vam to ne bih savetovala jer je mnogo bolje ovakav proizvod rasporediti prstima kako bi se ravnomerno naneo. Potrebnu količinu stavim u šaku, protrljam dlanovima i nanesem na deo kose od ušiju ka krajevima i vrlo malo površinski duž dlake izbegavajući kožu glave.


Pored toga što verujem u kvalitet ovog brenda, kao i to da pruža odličnu zaštitu, ono što mi se posebno istaklo kod ovog proizvoda je što ostavlja na dlaci jako tanak i lagan sloj koji je učini mnogo lepšom na dodir. Takav efekat znatno olakšava feniranje, jer četka lepše klizi kroz kosu, pa nema zapinjanja, a takodje dosta znači i za lakše peglanje. Nakon njega ne samo da nemam potrebu za dodatnim proizvodom za zagladjivanje, nego su krajevi toliko lepši i glađi da bi mi bilo žao da bilo šta stavim preko. Kosa je zaštićena i od toplote i spoljnih uticaja, nema isušivanja i krućenja kao kod onih sprejeva sa alkoholom, a krajevi su vidno lepši.


Uvek savetujem da za dobru zaštitu od toplote ne žalite novac. To je proizvod koji vam može potrajati verovatno oko godinu dana (nekima možda i duže), jer se ne troši brzo, a zaštitiće vas od toplote koja najbrže i najlakše može napraviti nepopravljivu štetu na kosi. Uzalud je sva nega, ako je ne štitimo!


Ovo je moj novi favorit kada je zaštita u pitanju, i to za bukvalno svaki tip kose, za tanku i slabu, za grubu i suvu kosu... Za sve :)


Cena: 4920 din. na www.prodajakozmetike.com  i u Bellissima prodajnim objektima u Novom Sadu, u Svetozara Miletića 42 i Njegoševa 15

0 comments:

Постави коментар