ALTERNA Caviar Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots - kapsule za kosu

              


Alterna Caviar Ceramide Shots nije klasičan leave in tretman. Daleko je više od toga, i slobodno mogu reći da ne znam za nešto slično ovome.

Bogat sastav, lep instant efekat, odlična nega, jednostavno korišćenje, užitak pri korišćenju... Ne mogu naći ni jednu manu, sem visoke cene, tako da je sve ovo u paketu čist luksuz.

U ovoj lepoj staklenoj bočici se nalazi 25 kapsula koncentrovanog tretmana za kosu koji se može koristiti na nekoliko načina.

Može se naneti na vlažnu ili suvu kosu nakon pranja ili izmedju dva pranja, kao leave in tretman (koji se ne ispira), ili se može pomešati sa maskom i držati 3-5 minuta na kosi. Jedna kapsula je dovoljna za jedno korišćenje čak i za dugu kosu, a ko ima kraću kosu, jednu kapsulu može iskoristiti i za dva nanošenja (moj predlog-pola staviti na vlažnu kosu, a drugu polovinu na suvu kosu nakon stilizovanja). Ja sam ga uvek koristila kao leave in tretman, češće na vlažnoj kosi, ili polovinu dodam na suvu kosu nakon sušenja. Može se koristiti nakon pranja šamponom, bez da se uz sve to koristi maska, a ukoliko želite možete koristiti i neki balzam/masku. Uz ovaj proizvod nije potreban dodatan leave in proizvod, sem zaštita od toplote ako je potrebna. U rutini može biti jedini proizvod za hidrataciju, ili se može kombinovati sa nekom hidratantnom ili kombinovanom maskom. Nema potrebe koristiti ih nakon svakog pranja. Ja sam dobila preporuku da ih koristim jednom nedeljno i to je sasvim dovoljno.

Sastav je vrlo bogat kao što se i očekuje od brenda Alterna. Ekstrakt kavijara, hidrolizovana svila, ceramidi, ulje semena šafranike, aminokiseline, ekstrakt morskih algi kelp, silikoni...

Ovaj proizvod, kada ga koristim kao leave in tretman nakon pranja šamponom, u potpunosti zamenjuje bilo koju masku, a efekat je zaista "wow", jer jedna mala količina koncentrovanog seruma daje toliko lep instant efekat i intenzivnu negu, a na sličan proizvod do sad nisam naišla. Nestvarno lepo omekša, perfektno zagladi krajeve, učini kosu toliko sjajnom i svilenom, da mi je već na prvo korišćenje delovalo neverovatno jer ovako intenzivan efekat nisam dobijala od leave in tretmana. Sve ono što dobijam od najboljih maski koje sam koristila, samo čini mi se sa još više sjaja i glatkoće. Pored prelepog instant efekta, od kad koristim ovaj tretman, promećujem da kosa ima mnogo više sjaja nego ranije, intenzivno je hidrirana, i jednostavno je lepša.


Od ovog tretmana možete očekivati intenzivnu hidrataciju, visok stepen sjaja i glatkoće, anti frizz efekat, vrhunsku negu, a na duže staze i otporniju i jaču kosu. I sve to bez mnogo truda, jer za razliku od tretmana u maskama, ne mora da se ispira.

Cena: 8490 din. na www.prodajakozmetike.com  i u Bellissima prodajnim objektima u Novom Sadu, u Svetozara Miletića 42 i Njegoševa 15

0 comments:

Постави коментар