Moroccanoil Dry Shampoo (Dark Tones) - suvi šampon

Probala sam veliki broj različitih suvih šampona, a sada vam predstavljam jedan koji je definitivno najbolji od svih - Moroccanoil Dry Shampoo (Dark Tones).

Počnimo od mirisa, po kojem je brend Moroccanoil prepoznatljiv. Zaista je lep i prijatan, ne guši, miriše puderasto, ali i čisto.


Prah, koji je najbitniji u celoj priči oko suvih šampona je najfiniji mogući. Jako sitan, svilenkast pod prstima, brzo i savršeno pokupi masnoću, bez potrebe da se mnogo proizvoda potroši pri jednom korišćenju. Nije beo, ali nije ni taman i neće obojiti odeću i sve oko vas kada ga koristite. Kada se naprska na kosu ima neku bledo braonkastu boju. To ne treba da vas uplaši jer čim ga umasirate prstima, on više nije vidljiv. Upravo zbog ovoga, iako je namenjen tamnijim nijansama, neće potamniti ni svetlu kosu. Odgovaraće i onima sa crvenkastim tonovima.

Po potrebi, nakon što ga umasiramo u kosu, možemo se očešljati. Nakon češljanja volim opet da malo protrljam prstima koren, jer to učini da dobijemo još malo volumena.

Kosa nakon korišćenja izgleda potpuno čisto, kao da je sveže oprana i to bez da isuši dlaku, iritira teme ili stvori neprijatan osećaj. Dlaka je na dodir izuzetno svilenkasta i meka, zahvaljujući tom finom prahu koji je toliko lagan, sitan i apsolutno se ne oseća i ne vidi na dlaci. Taj svilenkasti finiš ga čini posebnim u odnosu na ostale suve šampone. Koristim ga kada želim da odlozim pranje ali i kada je kosa čista ali joj fali volumena.

Tekstura koju daje omogućava da kosu lakše kontrolišemo i stilizujemo. Upravo zbog ovoga, ja suvi šampon koristim pre uvijanja, čak i ako je kosa čista, jer doda teksturu, kosa se lakše uvije i frizura duže traje.

S obzirom da nema potrebe preterivati u količini i da sa malo proizvoda dobijemo prelep rezultat, traje osetno duže od ostalih suvih šampona koje sam koristila.

Često ga možete pronaći i u mini varijanti u okviru Moroccanoil setova, a to je sjajna prilika da ga isprobate, jer i ta mala bocica može da posluži za nekoliko korišćenja, a i setovi su uvek isplativi. Ja sam ga prvi put dobila u jednom mini setu sa uljem, gde me je na prvu oduševio.

Volim, obožavam i od srca preporučujem!

Cena: 3200 din. (205ml) na www.prodajakozmetike.com i Bellisima Beauty shop-u u Novom Sadu (Njegoševa 15)

0 comments:

Постави коментар