Milkshake Amazing - sprej za feniranje i zaštitu od vlage


Ne isprobavam često proizvode za stilizovanje, ali kad to radim znajte da je u pitanju nešto posebno! Ovaj proizvod čini kosu lepšom, a život lakšim i to vam je ukratko ono što mislim o njemu.

A sada malo detaljnije… Milkshake Amazing je sprej za zaštitu kose od vlage, koji se nanosi nakon pranja, a pre sušenja, na vlažnu kosu i aktivira se toplotom. Kada ga nenesem na kosu imam utisak da sam nanela običnu vodu, ali nakon feniranja on pokazuje svoj efekat koji je meni *Wow*. Nije u pitanju klasična prskalica, tj. balzam u spreju i ne očekujte takav efekat. Namenjen je stilizovanju kose i njegova uloga je da zaštiti od vlage i da kosa koja je isfenirana duže zadrži lep oblik. Uz to, on ujedno štiti kosu od toplote i čini kosu izuzetno glatkom i sjajnom. Nema alkohol i ne ukrućuje dlaku.

Prilikom pranja koristim masku za kosu koja će pružiti negu i olaksati češljanje, isperem je, uvijem u peškir koji će upiti višak vode, a zatim nanesem ovaj sprej. On je tooooliko lagan i uopšte ne ostavlja težak sloj na dlaci, tako da ni moju ekstremno tanku kosu ne zamasti iako nanesem dosta proizvoda i ne pazim sa doziranjem. On na dlaci ostavlja lagan i potpuno neosetan sloj koji čini da kosa na svetlu dobija prelep sjaj i postaje staklasto glatka na dodir. Kosa se zahvaljujući ovom spreju lakše fenira i smanjuje se dužina sušenja kose. Testirala sam ga u uslovima kada je velika vlažnost, nakon čega kosa ostaje divna na dodir, glatka i što je najbitnije ravna, bez da su se krajevi izvili. Zaista sam oduševljena efektom i ne želim više nikada da se feniram bez jednog ovakvog proizvoda!

Mislim da je ovaj proizvod idealan za one koji se sami feniraju kod kuće, jer ovakav proizvod pomaže da sami stilizujemo kosu, da ona izgleda jako lepo i uredno, i pritom je zaštićena od najvećeg neprijatelja isfenirane kose - vlage. Ako ste frizer, sigurna sam da vam ovakav proizvod može dosta značiti i da bi klijenti bili oduševljeni efektom.

Pišite mi ako ste ga probale.

Cena: 2160 din. (200ml) u online prodavnici www.tvojakosa.rs
Količina: 200ml

0 comments:

Постави коментар