Proizvodi koje bih volela da probam #Wish list

U današnjem postu želim da vam predstavim neke od proizvoda koji su već dugo na mojoj listi želja. Do sada ih nisam kupila možda zbog cene, možda zbog (ne) dostupnosti, možda i zbog toga što već imam proizvode koje želim do kraja da potrošim, ali definivno svaki pomenuti proizvod jako želim da imam, i sigurno ću ih u budućnosti probati. Da se razumemo, moja lista želja je daleko duža, ali ovo su proizvodi koje najviše i naduže želim, i koji su mi jako privukli pažnju pozitivnim recenzijama i sastavom.


Aphogee 2 step protein treatment maska za kosu - Ova maska je jako popularna širom sveta, dok kod nas nije, logično, jer ovaj brend niko nije uvezao. Već dugo želim da je poručim sa nekog od stranih sajtova, međutim, nemam puno iskustva sa tim sajtovima koji prodaju ovaj brend pa sam nesigurna. U svakom slučaju, ovo je maska koju želim više nego bilo šta, i sigurno ću je u skorijoj budućnosti probati. Ovo je jako koncentrovan proizvod gde su glavni sastojci protein i magnezijum. Sastav je fantastičan, bolji nikad nisam videla, i jedva čekam da je probam. Cena za količinu od oko 118ml je oko 9$, dok 473ml košta oko 25$, što zaista nije mnogo.


Joico K-pack Revitaluxe maska za kosu je proizvod koji se može naći kod nas, preko Cvrleta ili frizerskih salona koji rade sa ovim brendom, međutim, cena je to što me odvlači od kupovine (kod nas 150ml košta 2800din.), ne zato što je sama po sebi skupa, već zbog toga što je u inostranstvu jeftnija. Tako da, nju ostavljam za kupovinu kada budem išla u inostranstvo ili kada bude putovao neko meni blizak. Ovo je proteinski tretman, i trebao bi biti vrlo koncentrovan, ako je sudeći po listi sastojaka. Jako mi se dopada Joico filozofija, da svaki proizvod ima optimizovanu pH vrednost, i iako nisam probala ništa od ovog brenda, rekla bih da se radi o vrlo ozbiljnom profesionalnom brendu.


Kerastase Nutritive i Resistance linije - Kerastase je dosta skup brend ali svaki proizvod ovog brenda koji sam probala je bio poseban i fatastičan. Nutritive linija je namenjena hidrataciji kose, dok je Resistance linija namenjena rekonstrukciji dlake. Njihove maske i tretmani su prilično skupi (maske koštaju oko 40e, pa i više), ali  kada budem u mogućnosti, želim da ih probam. Najviše želim da probam maske iz ove dve linije kao i leave in proizvode.


Revlon Uniq One Superior Maska za kosu - Ova maska je dostupna kod nas, i košta nekih 1800din. Jako volim leave in prskalicu iz linije Uniq One i mislim da svi čuli za nju. Jako želim da probam i masku iz iste linije. Čitala sam utiske o njoj koji obećavaju da jako lepo hidrira kosu bez otežavanja. Volela bih u to da se uverim.

Napišite mi u komentaru, recenziju kog proizvoda biste najviše volele da vidite? Možda mi pomognete da se konačno odlučim i ispunim sebi neku od ovih želja. Takođe, možete mi napisati šta je to na vašoj listi želja.

Po sledećeg čitanja,
pozdravljam vas.

_________________________________________________________________________

9 коментара:

  1. Imam revlon masku i zadovoljna sam. Miris je jedino sto mi smeta, ali maska je fantasticna, hidrira i uzasno suvu kosu. Kosa je divna do sledeceg pranja. Takodje je izravna i nije "naduvana"

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam nju zamišljala kao masku prelepog mirisa :) Obožavam miris prskalice, pa sam mislila da i maska podjednako lepo miriše :) Hvala ti na čitanju i deljenju utisaka, jedva čekam da probam.

      Избриши
  2. Revlon uniq one je fantasticna. U periodu kad mi je kosa bila u najgorem stanju jedino ke ova maska imala efekta. Jedino je miris uzasan:-( bar meni, previse jak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvinjavam se zbog dva ista komentara, telefon mi je poludio

      Избриши
    2. Nije nikakav problem :) Drago mi je što je hvalite svi, sad je još više želim.

      Избриши
  3. Odlična lista želja, bome bih i ja sve to rado probala osim Kerastase proizvoda koje sam isprobala i za cijenu koju imaju ne mogu reci da nisam probala slične a jeftinije proizvode.Osrednjost kod tako skupih proizvoda ne volim Ja bih željela isprobati Maroccan maske koje su super skupe . Moji su favoriti L'oreal Professional maske i Macadamia maska.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Snježana, hvala puno. Što se tiče Kerastase, sigurno i on ima bolje i lošije proizvode. Ja sam baš pažljivo birala, nikada ne bih rizikovala da kupim nešto tako skupo bez prethodne dooobre preporuke.

      Hvala ti što si podelila sa nama svoje iskustvo. I ja želim Maroccan masku, ali nije mi pri vrhu liste želja. Doći će i ona na red :)

      Избриши
  4. Upravo potrosila kerastase (nutritive) zajedno sa istim samponom i sigurna sam da za tu cenu postoje mnogo bolje maske. Btw nabavila sam je u Americi (posto kruze price da su proizvodi za njihovo trziste drugacije u odnosu na ove na nasem).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu drugačiji jer je drugačiji i zakon za kontrolu sastojaka. Neki sastojci kod njih nisu dozvoljeni koji kod nas jesu. Trebalo bi da su oni dosta rigorozniji. Hvala svakako na komentaru, verovatno i neću probati Nutritive liniju. Radije bih dala neki veći novac za proteinsku masku.

      Избриши