TOP 3 u oktobru

Na kraju svakog sledećeg meseca predstaviću vam 3 proizvoda koji su se najbolje pokazali, a o kojima sam pisala u toku tog meseca.

TOP 3 - Proizvodi o kojima sam pisala u oktobru su sledeći:


MANNA kokosov puter/ulje




Već sam rekla da ovaj puter, tj. ulje definitivno ulazi u favorite godine. Jako dobar proizvod, čije efekte ćete videti odmah, a sigurna sam da daje efekte i na "duže staze" s obzirom da se radi o visokom kvalitetu, i proizvodu sa kojim nema greške. Pored toga što mi zahvaljujući ovom proizvodu kosa izgleda negovano, sija se, zaista sam fascinirana činjenicom da mi kosa može savršeno izgledati i bez upotrebe preparata na bazi silikona koje nanosim na krajeve. Malo sam eksperimentisala pa sam dubinski očistila kosu i koristila nedelju dana samo prirodne proizvode, pri čemu je akcenat bio na kokosovom ulju, koje sam stavljala na krajeve kao masku i kao "leave in negu". Bilo mi je jako čudno jer na kosi nema tragova silikona a ona opet izgleda negovano. Dlaka je drugačija na dodir, prosto se primeti da nema silikona koji je skroz zaglađuju, a ipak je meka i sjajna. Nažalost, ovo mogu da praktikujem samo povremeno, jer uživam u isprobavanju novih proizvoda, koji mahom nisu bazirani na prirodnim sastojcima, ali  kokosovo ulje je od ovog meseca, proizvod koji je neizostavan kada je u pitanju rutinska nega, ne samo kose već i kože.  Važno je da napomenem da je manna puter nerafinisano, devičansko-hladno ceđeno ulje zrelog ploda biljke Cocos Nucifera. U svakom slučaju, koje god nerafinisano kokosovo ulje da uzmete bićete zadovoljni, jer je to  fantastična stvar. Naglašavam da je neophodno da bude nerafinisano, jer samo takvo ima pozitivno dejstvo na kosu.
Više o ovom proizvodu možete pročitati OVDE (klik)


ROSE OF BULGARIA-Hranljiva maska na bazi ružine vodice.



Smatram da je ovo jedna od boljih hidratantnih maski iz ove klase. Pruža jako dobru hidrataciju, koja sve do sledećeg pranja. Kosa je meka, lako se raščešljava, lepo se sija. Kao nedostatak sam navela nedovoljan stepen zaglađenosti, pri čemu i dalje stojim, ali, na sreću, postoje proizvodi koji se ne ispiraju zahvaljujući kojima mogu da postignem željeni efekat.
Jak i prirodan miris ruže i mekoća, su glavne karakteristike ovog proizvoda, i iako sam veći ljubitelj proizvoda na bazi proteina, ovaj proizvod nisam mogla da izostavim kada su u pitanju TOP 3 proizvodi o kojima sam pisala u oktobru. 
Više o ovom proizvodu možete pročitati OVDE (klik)


Loreal Elseve Color-Vive Eliksir za negu i zaštitu bojene kose


U postu namenjenom ovom proizvodu sam napisala da je ovo jedna od najboljih prskalica koje sam probala. I dalje stojim pri tome, mada, jedna prskalica (koja je ipak leave in), će joj postati jak konkurent. O njoj ću vam pisati u nekom od narednih postova.
Jedina mana je što se ispira, ali možda je baš iz tog razloga tako efikasna. Efekat koji dobijem sa njom je baš ono što i želim nakon pranja, a to je da su krajevi meki i zaglađeni. Jaču negu dobijam od maske koju sam izabrala za to pranje. Može se dodati i u masku koju i inače koristimo, i kombinovati na taj način radi boljeg efekta, u zavisnosti od toga kakav efekat očekujemo. Nakon korišćenja ovog proizvoda kosa izgleda kao da je fenirana,  konkretno zbog mekoće i zaglađenosti- što dobijamo feniranjem. Fali samo da bude malo ravnija, tj.da se krajevi ne izvijaju, ali to je ipak do tipa kose.
Više o ovom proizvodu možete pročitati OVDE (klik)

30 коментара:

  1. Potpuno si me očarala recenzijom Manna kokosovog putera i trenutno me ništa drugo ne zanima :)
    Lidija

    ОдговориИзбриши
  2. ova rose of bulgaria zvuči fenomenalno, šteta šti tog nema kod nas :/

    ОдговориИзбриши
  3. Slazem se za kokosov puter mada sam ga jednom koristila,kosa je divna,a ostalo moram da probam :))

    ОдговориИзбриши
  4. Procitala sam recenziju kokosovog putra i čini mi se jako privlačnim nije prvi put da čujem da kokos ima tako pozitivan učinak na kosu, iako ga i sama koristim ali u kombinaciji sa drugim uljima baš bi voljela probati ovo 100% nerafinirano :)

    ОдговориИзбриши
  5. Mame me ovi manna proizvodi, volela bih da probam crni sapun i ovaj puter!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene mame. Baš planiram da kupim taj crni sapun, jer mučim muke sa masnom kožom.

      Избриши
  6. Volim tvoje nokte :) Totalni offtopic :)
    I dopadaju mi se top 3 proizvoda, ulje već koristim :*

    ОдговориИзбриши
  7. Ja bih crveni Loreal eliksir jer mi je dobra prskalica a mislim da je on jos bolji.I zelim konacno probati kokosovo nerafinisano ulje. Toliko pohvala a ja ga jos nisam probala !
    :)

    ОдговориИзбриши
  8. Divni favoriti ;)

    Ne prestajes da nas mamis sa Manna roizvodima <3

    ОдговориИзбриши
  9. Ja žeelim ovaj putar za kosu , stavljen je na WL :))

    ОдговориИзбриши
  10. Jao jos nisam probala taj puter, ali definitivno cu morati uskoro, bas me zanima kakav je. Moram ti reci da mi mnogo olaksavas kupovinu kozmetike svim tvojim postovima jer mi jako znaci tvoja procena, s obzirom na to da se ne razumem preterano. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako sam srećna kada to čujem, jer se baš trudim, i nadam da uspevam da vam pomognem

      Избриши
  11. Draga,super prozivodi :) Nisam probala nista od ovoga jos uvek,imam crvenu prskalicu bez ispiranja i zadovoljna sam,tako da bih sigurno i ovom bila:) Htela sam da ti preporucim one Still-ove maske u kesici,probala sam masku sa arganovim uljem za sjaj kose i jako mi se dopala ! Drzi se najmanje 20 min,ja sam je drzala pola sata i svidja mi se,mojoj kosi treba hidratacije i odgovara mi,steta sto nigde ne mogu da nadjem njihova pakovanja(malinu,maslinu),bas sam u potrazi za nekim dobrim hidrirajucim...Nadam se da si dobro i da sve lepo ide :) :* Julijana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Želim da ih probam, ali ovih dana sam samo u kući, jer sam prehlađena, pa nisam išla u kupovinu. Moram da probam, to pod obavezno :) A što se tiče pakovanja, ne znam gde živiš, ali ja ih kupujem u Zemunu, u njihovom salonu. :*

      Избриши