Still Šampon Double Bouble BISER

Vrlo sam komplikovana kada su u pitanju šamponi. Teme mi je jako osetljivo, i od mnogih šampona dobijam masnu perut. Zbog toga su šamponi stvar sa kojima ne volim da eksperimentišem.

Ovaj šampon nisam ranije viđala, a ono što mi je na prvi pogled skrenulo pažnju jeste, opet, ambalaža na kojoj svašta nešto piše:

Šampon sa hidratantnom kremom za dugu bojenu kosu.
Produžava trajnost boje
Ph faktor protiv ispiranja
Uv filteri protiv sunca
Hrani i regeneriše dugu bojenu kosu
Kosi daje raskošan sjaj bisera.

Ako želiš da imaš zdravu i jaku dugu kosu, intenzivne boje koja sija poput bisera, ovo je šampon za tebe. On rešava tvoje probleme.

Šampon ima optimalan pH faktor koji zatvara omotač dlake i štiti je od ispiranja boje. Sadrži UV filtere koji sprečavaju da kosa bledi na suncu.

Hidratantna krema u šamponu regeneriše suve i oštećene krajeve. Kosa je upija srazmerno oštećenjima, postaje glatka, elastična, jaka i otpornija na uticaje iz spoljašnje sredine.




Pre svega, mogu da primetim da je šampon gust, sedefaste nijanse i da savršeno peni... Nakon ispiranja primećujem da kosa škripi po prstima, što mi se do sada pokazalo kao dobra reakcija, jer je to dokaz da na kosi nema naslaga teških silikona, koji u mom slučaju izazivaju perut.

Nakon toga sam stavila masku sa maslinom, i osušila kosu.


Prvi utisak nije mnogo zahvalan za donošenje zaključka, ali ono što mogu da primetim je da mi kosa nije bila masna čitavih 3 dana, što je za mene uspeh. Imala je predivan sjaj od korena do vrhova, i bila je mekana, što je i logično, jer sam koristila hidratantnu masku.

Ono što mi se posebno sviđa kod ovog šampona, pored toga što ne izaziva perut i lepo čisti, jeste to što sadrži UV filtere i štiti od sunca, tako da je ovo pravi šampon za letnje dane. Do sada nisam primetila ni jedan šampon sa zaštitom od sunca, tako da sam sada baš zadovoljna.  Pošto se farbam raduje me i činjenica da produžava trajnost boje.

Nemam preterana očekivanja kada su u pitanju šamponi i njihovo dejstvo na regeneraciju kose (iako to i ovaj i većina šampona obećava), jer mi je najbitnije da je kosa detaljno očišćena, a kada je čista, tada je i sjajna, tako da, ono što očekujem na samom početku je ovaj šampon definitivno ispunio.

Ovo je šampon na kome ću se  sigurno zadržati, zbog toga što moja kosa odlično reaguje na njega, ali i takođe zbog niske cene, koja je i karakteristika Still proizvoda. Kao jedinu zamerku bih navela to što se ovi proizvodi ne mogu naći u svim marketima. tako da se dobro raspitajte gde možete naći njihove proizvode, da ne biste lutali.

Sve  relevantne informacije kao i savete stručnjaka možete dobiti na Still-ovoj facebook stranici, koju vodi jako ljubazan tim. https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika?fref=ts





25 коментара:

  1. Koristim njihov od kamilice. SUper je. Probacu i ovaj

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se ne svidjaju njihovi proizvodi. Koliko para toliko i muzike. Na moju kosu nemaju nikakvo delovanje. Kakva je bila pre koriscenja takva je i sada kada sam celo pakovanje potrosila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kakva ti je kosa? Tretirana? Dlaka? Bas me zanima, kupila bih mozda nesto njihovo a ovaj sto hidrira dobro zvuci mada ja klristim Velnea sa maticnim mlecom i Allin, volim ih oba, nekako su mi samponi nebitni u nezi kose, vazno mi je da su blagi i bez silikona jer sve ostale stvari koje koristim (maske i leave in sprejevi) imaju malo silikona :)

      Избриши
    2. July, ovaj sampon je namenjen za regeneraciju duge, farbane kose. Ima hidrantnu kremu, odlican je! Najvise mi se svidja sto je jeftin, a dobar :) Naravno da samo sa samponom ne mozes nista da postignes kad je nega kose u pitanju, al ako kombinujes prave proizvode, rezultat je tu. Ja kosristim STILL vec pet godina. Ne menjam ih. Mnogo vece pare sam bacala na neke nazovi marke, a same gluposti.

      Избриши
    3. Kome se ne svidjaju, verovatno nije odabrao pravi za svoj tip kose. Ljuti tu uglavnom grese. Meni je sve STILL super.

      Избриши
    4. Hvala devojke! :) Definitivno cu isprobati sampon i masku cim naidjem na njih u nekoj prodavnici, prava je steta sto ih nema u Lilly-u i DM-u

      Избриши
    5. U Liliju i DM-u ima samo njihovih boja za kosu. A ostala kozmetika u Merkatoru, Rodi, Idei...

      Избриши
    6. Still je super, ali ne možemo reći da neki veći brendovi nemaju kvalitetne stvari, tako da moram da reagujem na ono "neke nazovi marke"

      Избриши
  3. Ja sam baš sinoć isprobala ovaj šampon i meni je odličan. Peni jako puno i osećam da mi je kosa lepo oprana i čista. Baš mi je drago što je i tebi dobar.

    ОдговориИзбриши
  4. Divan ti je blog. Stalno i stalno se vraćam već nekim pročitanim temama. Toliko korisnih saveta. Svaka čast. Puno sreće u radu i samo tako nastavi. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. I ja se pridruzujem komplimentima-blog ti je bas dobar.

    Ovaj sampon nisam probala, cini se kao da je dobar. Probacu

    ОдговориИзбриши
  6. Sta mislis o samponima bez sulfata, jesi li koristila neki? Hvale mnoge devojke baby love iz dm-a i neki suncokret...jer sls navodno isusuje kosu.Doduse ja ne zelim da menjam Allin, perem kosu skoro uvek nad kadom pa samponiram teme onako fino (to ne mogu kad se istovremeno tusiram i perem kosu), cak je i mili Velnea maticni mlec pso u zaborav zbog Allina :) a oba imaju sls.

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicni su ti samponi. Probala sam babylove, ali isti je efekat kao i kad operem sa npr Velneom ili Afroditom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaci, nista specijalno? Da ne menjam ja Allin :) nisam ni mislila jer se tako.dobro osecam dok ga koristim, kao lek sam ga shvatila a ne kao hemiju i sredstvo za ciscenje, jel ga koristis, kako ti se cini? Mozda osetis blago peckanje/svrab tokom prva 2 pranja a posle prodje!

      Избриши
    2. Ne kažem da nije ništa specijalno. Ok je. Spada u jedne od boljih koje sam probala, ali se ne oduševljavam mnogo šamponima. Postoji mnogo šampona koji mi odgovaraju.

      Allinom sam zadovoljna u potpunosti, bar za sada. I ne osećam nikakvo peckanje. Apsolutno nikakave reakcije ne izaziva u mom slučaju

      Избриши
  8. Vidim da si koristila i ovaj Stillov a i Velnea maticni mlec, pa je l' mozes da uporedis koji ti je bolji? Imamo isti tip kose, a ja se dvoumim izmedju ova dva sampona :D

    ОдговориИзбриши
  9. Oba su odlična. Zaista ne znam za koji bih se odlučila :(

    Nećeš pogrešiti ni sa jednim, ako već imamo isti tip kose.

    Kada bih baš morala da izaberem, verovatno bi to bila Velnea, jer je to moja "prva ljubav" :)

    ОдговориИзбриши
  10. Ja nemam farbanu i tretiranu kosu, smem li ja leti da koristim ovaj šampon? Šta misliš o Garnier Fructic-Goodbye damage ili Still popart šampon sa koprivom?

    ОдговориИзбриши