Still med i čokolada

Prvo sam ovo pročitala na njihovom sajtu: "Nadoknađuje proteine izgubljene tokom bojenja, blajhanja, izlaganja suncu i vetru. Idealno za negu suve i oštećene kose. Nakon upotrebe kosa se lako češlja, postaje svilenkasta i meka na dodir,  jaka i sjajna."




A ja kažem sledeće:

Prvo što ćete primetiti i pre nego što stavite ovo pakovanje je da ima preeeedivan miris, koji se ne gubi nakon pranja. Isto to sam mogla da kažem i za Still Malinu o kojoj sam već odavno pisala.

Miris nije jedino što me je oduševilo kod njega. Ovo pakovanje zaista ima efekta, i ono je jedno od meni omiljenih pakovanja iz klase povoljnijih.

Med i čokolada spada u proteinska pakovanja, koja imaju za cilj da regenerišu kosu. Efekat neće imati na potpuno zdravoj kosi!!! Eventualno bi bila meka (ukoliko ga držite kratko na glavi), a ako preterate, vrlo je moguće da će kosa da postane kruta, i jako otežana. Čula sam svega nekoliko loših komentara i to od osoba koje imaju zdravu i nefarbanu kosu, ali ovo pakovanje takvoj kosi nije ni namenjeno.

Jedina mana koju mogu navesti je to što nema efekta nakon 1-5min. držanja na kosi, što bi bilo idealno, jer često smo u žurbi pa bi nam to sigurno odgovaralo. Ali dovoljno je da ga držite na kose 15-ak minuta do pola sata u zavisnosti od toga koliko vašoj kosi prija, i koliki je stepen vašeg oštećenja.

Postoji pakovanje od 250ml i od 500ml, a cena je i više nego povoljna, naročito s obzirom na činjenicu da pakovanje deluje.

Znači, ovo pakovanje bih preporučila osobama sa farbanom, i oštećenom kosom, jer zaista deluje. Rezultate možete odmah videti, u vidu mekše kose i zaglađenih krajeva, ali ako ga koristite duže vreme videćete efekte i u samoj strukturi kose. (najoštećenije delove ipak morate ošišati :( )

Koristite naizmenično ovo pakovanje i neko hidratantno (Serical Placenta, Still Malina, Davines VM, ili neko po vašem izboru), jer je kosi uvek neophodna i hidratacija, a samim tim se kosa neće brzo zasititi jednog pakovanja za kosu.

Srećno, i podelite sa nama utiske o vašem omiljenom proteinskom pakovanju!!!

Sve  relevantne informacije kao i savete stručnjaka možete dobiti na Still-ovoj facebook stranici, koju vodi jako ljubazan tim. https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika?fref=ts



24 коментара:

  1. Анониман25. јул 2013. 00:16

    Jel ti se bolje pokazalo ovo ili Serical Latte? :) Kupila bih Latte :) (imam ga na pijaci blizu a ovo nigde jos nisam videla...) Super ti je blog! :) Pratim svaki post :) Pozdrav, Julijana

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Julijana, vidim da pratis, i drago mi je zbog toga.

    Dosta mi je slican efekat... Volim Latte jer je ooogromno, i ono takodje lepo mirise. Radije kupujem latte jer mi je blizu pijaca, a za Still moram u Zemun, a daleko mi je...

    Moj savet ti je da probas oba, pa koje ti vise odgovara. Ja delim trosak sa mamom, pa obe koristimo isto. Med i cokolada je za nijansu jače od Latte.. Bar se meni tako pokazalo, ali eto... nisam jos otkrila gde ga sve ima, sem u Zemunu.. Kad god trazim u Rodi nema ga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман29. јул 2013. 08:41

      Postovana, STILL proizvode za kosu mozete nabaviti u svim Idea, Mercator, Roda i DIS objektima, kao i u Frizer Sopu u Bulevara Despota Stefana (bivsoj 29. novembra), br 34. Pozdrav! :)

      Избриши
  3. Анониман26. јул 2013. 10:07

    Da li ovo pakovanje sadrzi silikone?

    ОдговориИзбриши
  4. Rado bih probala ovo:)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29. јул 2013. 08:39

    Drugari, sve informacije o STILL proizvodima mozete dobiti na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika.

    ОдговориИзбриши
  6. Ja ovo pakovanje godinama koristim i to najcesce umesto balzama, ne drzim ga dugo, oko minut-dva tek i super mi omeksa kosu. Ovo leto sam provalila novu foru - uopste ga ne isperem sa kose samo umotam u peskir pa sta ostane. Tako mi je danima sjajna i meka a narocito na moru jer kad se pokvasi kao da se vise i ne ispire a miriseeeee! Kad sam vec kod mirisa - kasicicom bih ga smazala :D
    I sta mi se jos svidja - moja kosa je talasasta, blago kovrdzava i kad ne isperem pakovanje onda mi se divno izdvoje krupniji pramenovi koji nisu kruti i ulepljeni kao sa nekom kremom ili penom a sijaju se i to poprilicno iako moja veoma svetlo plava farbana kosa nema bas neki prirodan sjaj. Sto se mene tice - za svaku pohvalu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман30. јул 2013. 10:08

      Vera, ja imam jos bolju foru-namazem ga pre pranja, pa ga zagrevam fenom. Onda operem kosu, pa ga opet stavim da odstoji i kosa mi bude FENOMENALNA!

      Избриши
  7. Drago mi je da se i vama sviđa ovo pakovanje... I ja zagrevam fenom. Ali moram uvek da ga isperem, jer bi mi u suprotnom kosa izgledala prilično masno.. Vi, sa kovrdžama, možete, taman vam smiri loknice i složi ih kako treba :) Mada, nisam još čula da ovo pakovanje neko ne ispira :) Zanimljivo u svakom slučaju

    ОдговориИзбриши
  8. Still pakovanja koristim vec nekoliko godina. Koristim Med cokoladu i malinu i prezadovoljna sam. Predivan miris, nega, niska cena... Sjajno! Probaću i maslinu prvom prilikom.

    Takođe, sve pohvale timu koji uređuje Stevan Still stranicu na Facebook-u, izuzetno su ljubazni i na svako pitanje odgovaraju brzinom svetlosti :)

    ОдговориИзбриши
  9. Da li je jače ovo proteinsko pakovanje ili Serical Latte? :)

    ОдговориИзбриши
  10. Odnedavno sam pocela koristiti ovo pakovanje i sad za sad mi odgovara. Jel pravilno ako jedno pranje kose stavim ovo proteinsko pakovanje, a drugo pranje hidratantno pakovanje (koristim Planet spa masku od maslinovog ulja iz Avona) i tako kombinujem? I jel se proteinska pakovanja stavljaju na duzinu kose a ne samo na vrhove kao hidratantno?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste pravila ta kombinacija> med i cokolada i planet spa. Ali svako pakovanje, bilo ono hidratantno ili ne stavljaj u blizini temena kose.

      Избриши
  11. Zna li netko gdje se stil i serical mogu da pronadju u doboju,molim vas ako neko zna, trazim vec dugo .hvala

    ОдговориИзбриши
  12. probaj u nekoj malo bolje snabdjevenoj parfimeriji ili nekom marketu...;)

    ОдговориИзбриши
  13. Sta mislis dal bi bila dobra kombinacija meda i cokolade sa HBP? xvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možeš povremeno da ubaciš med i čokoladu, ali bolje ti je pored HBP-a da uzmeš neko hidratantno, kad smo kod Stilla onda Still malina, jer je med i čokolada proteinsko, a ako koristiš HBP onda ti je to u suštini dovoljno proteina.

      Избриши
  14. Meni je kosa ostecena (nije farbana, ali se lako osteti zbog vetra, sunca, uvek se nadje neko pametan da mi pipka kosu i mrsi, vuce, gleda ko vanserijsko cudo, a i ja je sama stalno premestam sa jedne strane na drugu) i meni nikako nije leglo ovo pakovanje. I nameracila sam se da sada opet probam ovo pakovanje i malina (maslina je meni super) i Dahlia pakovanja crno i plavo pa da dam konacan sud i da ih ili zabatalim i ne mislim vise na njih ili da ih uvrstim u povremenu upotrebu. Kao i popart kolekcije sampona, balzama i pakovanja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa kordžavoj kosi više odgovaraju hidratantna pakovanja. Treba da koristiš i proteinska, ali povremeno, nema potrebe da stavljaš preveliki akcenat na negu proteinima.. Pa ih rotiraj.

      Избриши