Lush Čvrsti šampon za masnu kosu

Ovaj šampon sam kupila prvi put pre 5 godina, po savetu njihove prodavacice, jer sam imala veliki problem sa mašćenjem kose. Čula sam da ga još imaju u svom asortimanu, tako da ga možete naći u Lush prodavnicama.



Ne bih mnogo da dužim, tako da ću pisati samo o najbitnijim detaljima.

Izgleda kao sapun. Dakle, u čvrstom je stanju. Ja sam u njihovoj radnji dodatno kupila malu kutiju za njega u kojoj sam ga čuvala kako se ne bi oštetio.

Miriše na lavandu, koja je i osnovni sastojak. Miris je ok, ali ne ostaje dugo u kosi.

Potrebno je malo više vremena da ga utrljate u teme, dok se ne stvori pena (ništa komplikovano :)), vrlo lako se ispira.. Ono što je najbitnije, zaista reguliše lučenje masnoće. Odmah ćete primeti kako se kosa sporije masti, a efekti će biti sve izraženiji vremenom.

Kosa je posle pranja lepršava, apsolutno čista (što se oseća pod prstima) i meka.

Ne mogu reći da je mana ovog proizvoda njegova cena (oko 800din, mada bolje proverite jer nisam sigurna), jer baš dugo traje. U tom periodu kada mi se kosa nenormalnom brzinom mastila, meni je trajao pola godine, što govori u prilog tome da cena ipak nije ogromna.

Više ga ne koristim jer sam rešila problem koji sam imala, ali svakome ko se muči sa mašćenjem kose bih preporučila da probaju jer stvarno deluje.

Sastav šampona: natrij lauretsulfat, lavandino ulje, ulje borovice, limunovo ulje, uvarak lavande, uvarak borovice, ulje limete, miris, uvarak ružmarina, boja 18050, boja 61585

4 коментара:

  1. E bas me je zanimalo da li su dobri ti njihovi samponi. Al dobro imaju oni i neke druge osim tog. Jel taj bas namenjen mascenju ili to svaki radi? Samo dzabe se ja raspitujem kad nemam vise gde da kupim jer je Lush otisao. :/ Ako se ikada vrate bas cu da probam neki sampon.

    ОдговориИзбриши
  2. Tek sada sam videla da su zatvorili prodavnicu :( Verovatno moze da se poruci preko neta.. Steta, mnogo je dobar. I da, on je namenjen iskljucivo mascenju Imaju, koliko ja znam i za suvu kosu..

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada nisam koristila njihove čvrste šampone a uvek su me zanimali :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман23. јул 2013. 17:29

    Nema ih vise kod nas :( smrc :( probao neko onaj za brzi rast? :)

    ОдговориИзбриши