Gliss COLOR SHINE & PROTECT, COLOR RESCUE, INTENSIVE TREATMENT


Današnji post biće o proizvodu koji mi se nije dopao. Potrošila sam ga, još pre nekoliko meseci ali već neko vreme planiram da podelim svoje utiske.


Koristila sam ga u periodu kada mi je kosa bila šatirana (sada sam ponovo brineta) i bio mi je potreban proizvod koji će sprečiti dodatna oštećenja i uz pomoć kojeg će izgledati lepo i negovano. Rekoh mami da mi kupi neko pakovanje za farbanu kosu i kupila mi je ovo.

Efekat? Ništa posebno! Kosa je mekana, lako se češlja, ima lep sjaj, i to je sve. Kakva je bila posle prvog korišćenja, takva je bila i nakon poslednjeg.

Sastojci nisu za pohvalu, kao ni sam efekat, tako da ne bih mnogo dužila. Ovaj proizvod ne preporučujem.


7 коментара:

  1. Farcomova pakovanja su bas dobra, a bas su pristupacna. Cak su mi bolja od Stilovih. :)
    Postoje 3 vrste. Ja sam probala zeleno i plavo pakovanje i super su mi.

    ОдговориИзбриши
  2. Probacu :) Vec neko vreme merkam ono plavo, ali nikako da dodje na red

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sad trenutno imam plavo, prvi put sam ga kupila i super mi je, a i lepo mirise. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман5. јун 2013. 03:10

    Gliss Kur daje trenutni efekat, nista trajno, prepuni su silikona...ja koristim njihovu prskalicu...a druga pakovanja, davines hbp i placentu, imas li mozda preporuku za jos neko hidratantno? :) imam jos 2 lorealova ono total repair i neko roze, za sjaj.ne znam kakva su njihova po sastojcima...valjda su ok za hidrataciju nekad :)

    ОдговориИзбриши
  5. Koju prskalicu koristis i kako ti se čini?

    Od lorealovih je dobro ono crveno, za farbanu kosu. Kao i ta prskalica. Koristila sam i roze, i nekada davno sam koristila i šampon iz iste kolekcije i ne znam da li mi je kosa ikada lepše sijala. Od šampona sam odustala zbog silikona..

    Što se tiče hidratantnih dobro je still malina, od jeftinijih ili davines vm, od skupljih. Za hidratantna ja ne bih davala puno para, za to mi je ok bilo koje dragstorsko pakovanje koje ima solidan sastav. Sad mi pade na pamet onaj alverde buter, o kome sam pisala par postova unazad. On super hidrira..

    Ok su mi Lorealova pakovanja.. Ne baš za često korišćenje, ali ponekad što da ne. I ako s vremena na vreme radiš dubinsko pranje onda ne može sigurno da ti šteti.. Stavljaj samo na krajeve i sve će biti ok :)

    ОдговориИзбриши
  6. Meni se ova maska pokazala kao odlicna. Imam duzu ravnu i tanku, netretiranu kosu (ne peglam, ne farbam, ne stilizujem ni na koji nacin, ne susim fenom..). Krajevi su mi u losem stanju uvek...Probala sam dosta maski, balzama i ovo mi se pokazalo kao najbolje resenje.Mekana kosa, hidrirana, krajevi deluju zdravo posle pranja, ne masti mi kosu ( ali ne stavljam na teme ), lakse se rascesljam, sija mi kosa...Mozda je blaga i nije dobra za tip kose kome je namenjena ali za moju kosu je divna.Toliko mi odgovara da je nanosim posle svakog pranja ( perem kosu svaki drugi dan...) kao da je balzam.Mozda nekome sa kosom kao mojom bude odgovarala... Pozdrav!

    ОдговориИзбриши