Video sa frizurama

Već dugo pratim kanal na youtube-u koji pripada simpatičnoj devojci sa nick-om Bebexo.

Čak i devojke koje ne razumeju engleski mogu da ukapiraju kako se koja frizurica pravi.

Neću mnogo pisati o tome, dovoljno je da sami pogledate...




4 коментара:

  1. Danas sam otkrila tvoj blog i bas mi se dopao! Zanima me sta mislis o samponima sa keratinom, npr. o Syoss-u.. Hvala :-)

    ОдговориИзбриши
  2. svidja mi se svidja mi se, danas cu pokusat to napraviti sebi =D
    blog ti je divan, pratim! <3

    ОдговориИзбриши
  3. Devojke hvala :)

    Što se tiče syoss šampona, koristila sam ih davno, ali nisu me nešto fascinirali. U suštini, retko koji me uopšte fascinira, jer kod šampona mi je bitno da je bez silikona, da očisti što više od nečistoća, i to je to. A kada su u pitanju proizvodi sa keratinom, to uglavnom bude neka maska. Jer taj keratin u šamponu ne može mnogo da utiče na kosu. Keratin ti nije potreban na temenu kose, a ti ćeš ga, naravno utrljati u teme. Najverovatnije će tu da se nađu i neki silikoni koji se ne rastvaraju u vodi, a ta kombinacija na temenu nije nikako dobra. Zato ti je moj savet da uzmeš neko dobro pakovanje, a ako ti je već potreban keratin nemoj ga tražiti u šamponima. Bar ne za svako pranje kose. Probaj taj syoss i povremeno ga koristi, npr jednom u dve nedelje. I javi utiske. Srećno

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala na odgovoru, i upotpunosti se slazem sa tobom. Ipak cu probati sampone i maske koje si preporucila, pa javljam utiske.. :-)

    ОдговориИзбриши