Serumi za kosu iz Avona

Daily Results linija sadrži kreatin i pro-vitamin B5-sastojke koji jačaju i popravljaju opšte stanje kose.
Serum za suve krajeve kose:
• pruža kosi glatkoću, hidrira suve krajeve
• hrani kosu i daje joj svilenkasti sjaj
• jača kosu






Hranljivi tretman bez ispiranja sa arganovim uljem
Ne ispira se. Formulisan sa arganovim uljem, provitaminom B5 i vitaminom E koji hrane kosu čineći je glatkom, mekom, zdravom i neodoljivom na dodir. Ne otežava kosu.


---------------------------------------------------------------------------
Retko kada naručujem u Avonu, ali po preporuci sam kupila oba seruma, pa reših da podelim sa vama utiske.


Pošto sam ih kupila odavno, potrošila sam obe bočice. Prvo sam koristila tretman sa arganovim uljem a zatim i zeleni serum. Koristile smo i mama i ja, pa sam ih potrošila brže nego inače, ali s obzirom da je potrebna vrlo mala količina, 30ml može da vam dugo traje..


Zadovoljna sam i jednim i drugim. Iako sastojci nisu najsjajniji, ipak sam rešila da probam.


Tekstura oba proizvoda je kao i kod ostalih seruma, s tim, što je veliki plus kod oba to što ne ostavljaju mastan trag. Čini mi se da je serum sa arganovim uljem za nijansu gušći.


Još jedan plus je po pitanju zamaskiranja oštećenih krajeva. Smiri kosu, zagladi krajeve i daje prelep sjaj, a da pritom kosa uopšte ne izgleda masno. 


Što se mirisa tiče, lepši mi je kod seruma sa arganom, mada ni miris zelenog nije loš.


Prvo sam ih stavljala na suvu kosu, nagon sušenja,  i utisak je bio-OK, ali ništa posebno. A posle mi je palo na pamet da ga stavim na mokru kosu, pre sušenja i deluje mi da je tako mnogo bolje. Kasnije se sa lakoćom očešljam i krajevi mi budu baš lepi..


E sad, koji je bolji.. Teško mi je da se odlučim jer su oba dobra na svoj način. Oba rade svoj posao, a cena je sasvim pristupačna... Ali, mislim da bih se sledeći put pre odlučila za Serum sa aranovim uljem, jer mi je krajnji efekat za nijansu lepši, čini mi se da su mi posle njega mekši krajevi a i miris je fantastičan.


Zaključak: Ne mogu reći da su mi ovi proizvodi oporavili kosu jer pored njih koristim mnogo kvalitetnije, pa nisam ni očekivala nešto posebno, ali svoj zadatak sasvim dobro ispunjavaju-Krajevi su zagladjeni, kosa je sjajna i meka, i to je ono što očekujem od silikonskih seruma.





6 коментара:

  1. Razmisljam izmedju ovog tretmana sa arganom i macadamia ulja :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bolja je macadamia. ALi ne baš nešto mnogo... U suštini je efekat sličan. Sve zavisi kakva ko očekivanja ima.

    ОдговориИзбриши
  3. Steta sto ne resavaju problem. :( Kad operem kosu - opet prava dzungla, a inace imam sasvim ravnu kosu. Zavalna sam im jer je 'smire' - imam asimetricni paz. Pre pranja stavim masku od 2 kasike meda, 2 kasike maslinovog ulja i 2 zumanca i kada operem kosu izgleda savrseno. Zamina me Still-ov sampon za NEfarbanu kosu (pomooccc). Bukvalno sam jos uvek u pubertetu (15,5 god.) pa mi se kosa masti vec posle 2 dana sto je gadno kad idem u skolu, pa moram stalno da je perem tako. Sto je vise perem vise se masti, a sampon je neki obican, ph nautralan jer su mi krajevi jaaako suvi, a teme masno. Hranim se zdravo, ne jedem meso, ne jedem masno... Redovno se sisam (svaka 2 meseca) - a hocu opet da pustim kosu, ne peglam se, ne susim kosu fenom, ne cesljam je kad je mokra, ne trljam je peskirom, ne vezem kosu,ne stavljam regeneratore, ne perem je vrucom vodom, na sunce ne izlazim (skoro pa) uopste , ne uvijam je nikada. Samo me sampon zanima jer ne zelim hemijom da je opterecujem. Odlican blog, pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj neki šampon bez sulfata-npr Babylove, možeš ga kupiti u Dm-u, takođe odličan je i Still Biser sa hidratantnom kremom, Velnea Mmatični mleč, Allin... O njima sam pisala na blogu, imaš sa destne strane pretraživač pa podatke o svakom proizvodu možeš naći. I meni se u tom periodu brzo mastila kosa. Samo nemoj da koristiš Gliis, Loreal Elseve, i šampone sličnog tipa jer su puni silikona zbog kojih se kosa prebrzp masti

      Избриши
    2. Probacu, hvala. :)

      Избриши
  4. Ovaj post mi je došao kao poručen! Upravo sam iz Avona poručila serum sa arganovim uljem malo za promenu jer ovaj zeleni koristim baš, baš dugo i jako sam zadovoljna. Ja ga stavim na mokru kosu i tek onda se feniram. Nadam se da će mi i ovaj novi koristiti koliko i stari, zeleni...javljam utiske :) Lidija

    ОдговориИзбриши