Redken Frizz Dismiss Rebel Tame - krema za zaštitu od toplote



Imam novi omiljeni proizvod za zaštitu od toplote (mada, ne koristim ga samo u te svrhe).

Redken Frizz Dismiss linija je posebno furmulisana za one čija kosa je “frizzy”, tj. sklona naelektrisanju i uvijanju (kovrdžanju) čak i kada je kosa isfenirana/ispeglana. To je čini idealnom za one koji kosu moraju da stilizuju i one čija je kosa neposlušna i neukrotiva. (O maski iz ove linije sam pisala ranije na profilu, pa potražite ako vas zanima, pakovanje je identično. )

Redken Frizz Dismiss Rebel Tame krema pruža zaštitu do 230 stepeni (ali vi ne morate da koristite ovako visoku temperaturu ), a može se koristiti pri feniranju, peglanju ili uvijanju, kakav god uredjaj koristili.

Nanosi se na vlažnu kosu nakon pranja (dobro ocedjenu) ili na suvu kosu neposredno pre peglanja ili uvijanja. Nakon nanošenja treba očešljati kosu kako bi se krema lepo rasporedila.

Formula je predivna, lagana i nemasna. Za razliku od Redken Extreme Play Safe kreme za zaštitu, koja je takodje fenomenalna, ova je još laganija pa zbog toga više odgovara mojoj tankoj i ne mnogo gustoj kosi. Inače, formula je vrlo slična, samo je ova malo laganija. Ima vrlo lep miris koji se zadržava u kosi.

Pored pouzdane zaštite koju pruža, ova krema toliko lepo zagladjuje i smiri krajeve kose, pa sam je koristila i za zagladjivanje kose izmedju pranja. Sreća pa dolazi u ogromnoj bočici od 250ml pa ne mora da se štedi . Zahvaljujući laganoj formuli, mogu bez problema da je nanesem pre sušenja kao zaštitu, i nakon stilizovanja u još jednom tankom sloju, da dodatno zagladim krajeve, i to bez i malo otežavanja.


Ključne stvari zbog kojih je ovo moj favorit:

  • Visok nivo zaštite pri jako visokoj temperaturi
  • Savršeno zagladjuje krajeve i drži ih pod kontrolom
  • Dodatno omekša i hidrira i štiti kosu od isušivanja
  • Sprečava naelektrisanje i štiti od vlage
  • 250ml proizvoda traje “večno”
  • Daje kosi prelep miris koji traje

Obavezno mi pišite ako probate!

Cena: 3840 din. (250ml) u online prodavnici www.tvojakosa.rs

0 comments:

Постави коментар