Schwarzkopf Repair Rescue Sealed Ends - Krema za kosu


Schwarzkopf Peptide Repair Rescue Sealed Ends je bila jedna od najboljih krema za oštećenu i slabu kosu. Medjutim, Schwarzkopf je nedavno reformulisao proizvode, a prvo što sam morala da isprobam je nova verzija ove kreme. 


Njihove formule su sada "clean", tako da u sastavu proizvoda nema silikona, sulfata, parabena, mikroplastike, veštačkih boja i mineralnih ulja. Takodje, svi proizvodi su veganski i imaju visok nivo biorazgradivosti. 


🔸Čemu je ova krema namenjena? Specijalno je formulisana za potrebe kose koja je slaba, oštećena, čiji krajevi lako pucaju i cvetaju. Njen zadatak je da ulepša izgled krajeva tako što će ih zagladiti, ali jos bitnija stvar je što će usporiti krzanje, zaštitiće je od negativnih spoljnih uticaja, i pomoći jačanju dlake.  Za razliku od prethodne verzije, ova pruža i zaštitu od toplote (do 210 stepeni). 


🔸Kako se koristi? 

Proizvodjač preporučuje da se nanese na vlažnu (peškirom prosušenu kosu). Mislim da je skroz u redu da malu količinu nanosimo i na suvu kosu, po potrebi kada nam treba dodatno zagladjivanje. Preporučujem da je nanosite samo na krajeve (od ušiju ka krajevima, ne na teme). 


🔸Moji utisci:

Malo je laganija od prethodne verzije (mada ni ona nije bila "teška), lako se razmazuje i rasporedjuje po kosi. Instant daje glatkoću, učini krajeve mekšim i daje malo sjaja. Odlično drži krajeve zagladjenim do sledećeg pranja, a kad je velika vlaga obično imam potrebu da dodam malu količinu kreme i na suvu kosu. Prikriva oštećenja, i čini da krajevi budu lepši na dodir.  Uz nju nije potreban dodatan proizvod za zaštitu, što je odlično, jer više slojeva nekad ume da oteža kosu. Ja je koristim kao dodatan tretman za jačanje, pored proteinske maske, što savetujem i vama ako želite da radite intenzivno na jačanju kose i popravljanju njenog kvaliteta. 


Na sreću, ovaj put nisu pokvarili stvar, kao što to obično bude kada brendovi reformulišu neke dobre proizvode ☺️ Instant efekat je isti, poenta je ostala ista, tekstura se malčice (neznatno) razlikuje, a dobili smo i to što štiti od toplote kao i "clean" formulu. O, da, i veće pakovanje, sada ima 100ml ☺️. Ja sam zadovoljna 👌


Cena: 2940 din. u online prodavnici www.tvojakosa.rs

0 comments:

Постави коментар