Milkshake Integrity obnavljajući tretman za kosu u ampulama

Tretmani sa proteinima su za slabu kosu nešto najbolje! Njihov glavni zadatak je da ojačaju dlaku i učine je otpornijom na spoljne uticaje, što se, naravno, ne postiže "preko noći" već redovnom upotrebom.

Milk_shake Integrity je tretman u ampulama, bogat keratinom, proteinima pšenice i pirinča, ali se u sastavu nalaze i različita ulja, kakao i muru muru puter, beli pčelinji vosak, biljni ekstrakti i dr.

Može se uvrstiti u rutinu povremeno, čak i ako već koristite neku proteinsku masku, a može biti i jedini tretman sa roteinima koji ćete imati u rutini. Ja volim da ovakav tretman koristim jednom nedeljno (perem kosu na 2-3 dana).

U pakovanju je 8 ampula uz koje dolazi i plastičan čep koji omogućava da ampulu otvorimo bez rizika da se posečemo. Sadržaj je voden i pomalo masnjikav. Miris je prijatan.


Nanosi se na vlažnu, prethodno opranu kosu. Jedna ampula će biti dovoljna i za one sa jako dugom kosom, a oni sa kraćom jednu ampulu možda mogu iskoristiti i za dva korišćenja. Drži se na kosi 5-10 min. nakon čega se temeljno ispere, i preporučuje se potom upotreba regeneratora da bi se kosa lakše očešljala (ampule su takve da ne utiču na lakše češljanje jer je njihov sadržaj voden). Umesto regeneratora možete koristiti i hidratantnu masku.

Ja sam ga isprobala i u kombinaciji da regeneratorom a i bez njega, kako bih imala realan utisak o efektu.

Ovaj tretman ima baaaš lep instant efekat. Daje viši stepen sjaja u odnosu na onaj sjaj kakav generalno daju maske za kosu. Procvetali krajevi su izgledali dosta bolje i zdravije (testirala sam ih pre poslednjeg šišanja), tako da jako lepo i "našminka", pored toga što neguje. Nema ko me nije pitao nakon korišćenja šta sam radila sa kosom, jer je sjaj koji daje baš izražen. ✨ Vrlo lepo neguje, ulepša kosu i daje mi taj osećaj uživanja dok ga koristim. 

Kada koristim tretmane sa proteinima uglavnom nakon njih izlažem kosu toploti (bio to fen ili pegla). To radim zato što se proteini, pod uticajem toplote, bolje "vezuju"za dlaku. Pored toga, kosa se puno lakše fenira/pegla. Proizvod sa ovakvim sastavom će dodatno zaštiti kosu i od toplote i ostalih spoljnih uticaja.

Preporučujem ih onima kojima je kosa tanka, slaba, onima koji kosu izlažu toploti i svima koji osećaju da im je potrebno jačanje dlake, i dodatna, jača nega.

Cena: 2400 din. na sajtu www.tvojakosa.rs

0 comments:

Постави коментар