La Biosthetique Soleil Vitalite Express- zaštita kose od sunca

Kada su u pitanju proizvodi koje koristimo za zaštitu kose od sunca, meni se najviše dopadaju prskalice. Nanose se lako i bez prljanja ruku, obično su u pitanju lagane formule koje ne otežaju dlaku, i osim što su zaštita prilikom izlaganja suncu, obično omekšaju i čine kosu glatkom, pa se lakše raščešljava.

Na tržištu se nudi zaista svašta, a meni je posebno privukao pažnju brend Labiosthetique, i to baš ova prskalica - La Biosthetique Vitalite Express. Inače, u okviru SOLEIL linije, pored ovog proizvoda se nalaze i šampon, kremasti tretman i lak za kosu.


Šta možemo da očekujemo od ovog proizvoda? Redovnom upotrebom će zaštititi kosu od isušivanja i oštećenja koja nastaju zbog negativnog dejstva sunčevih zraka. Takodje, zaštitiće prirodnu i bojenu kosu od posvetljivanja.
Medjutim, ovaj proizvod ima još neke bitne karakteristike zbog kojih mislim da je itekako vredan pažnje.

Vodootporan je - i to je stvarno važna stavka jer to znači da nećete morati hiljadu puta dok ste na plaži/bazenu da ga prskate. Ali naravno, treba to uraditi nekoliko puta tokom dana. S obzirom da je vodootporan, kao takav je idealan za vodene sportove.

Zamislite miris leta. E, baš tako miriše, na tropsko leto. Kokos u kombinaciji sa nekim voćem 🥰 Miris se zadržava u kosi. Iako to nije ključna stavka, zaista daje neki poseban užitak kada se koristi.

Potpuno je lagan i nemastan - neće umastiti kosu i koliko god da puta naneli, neće je otežati i slepiti. To garantujem ja sa tankom kosom bez gustine.

Daj lep sjaj kosi, olakšava češljanje i ostavlja dlaku svilenkastijom i mekšom✨

Kako se koristi? Nanosi se na suvu ili vlažnu kosu, pre izlaganja i tokom boravka na suncu. Proizvođač preporučuje da ga koristimo kad god obnavljamo spf na koži. Pre upotrebe bočicu treba obavezno promućkati jer je dvofazan. Nakon nanošenja bi bilo dobro očešljati kosu.

S obzirom da štiti od štetnog delovanja sunca, sem na moru i bazenu, predlažem da ga koristite na svakodnevnom nivou kao zaštitu. Meni stoji u hodniku i kad god da izlazim tokom dana, naprskam ga na kosu.

Ako moram da izdvojim jedan proizvod za kosu koji obavezno treba poneti na letnji odmor, to je upravo sprej sa UV zaštitom. Ovaj je po svim svojim karakteristikama idealan i verujem da bi se većini dopao.

Javite mi utiske kada ga isprobate.

Cena: 2690 din. (150ml) u online prodavnici www.aponi.rs

0 comments:

Постави коментар