Goldwell Just Smooth Taming Oil - uljani serum


Uvek u rutini moram imati uljani serum koji se ne ispira. Volim ih jer mogu “spasiti” izgled krajeva kada je potrebno da ih na brzinu zagladimo i upristojimo. Još više ih volim jer odlično štite od spoljnih uticaja i oštećenja, jer četka lakše klizi kroz kosu pa se dlaka teže krza, jer dodaju sjaj i instant omekšaju.

Upravo takav je i Goldwell Just Smooth Taming Oil, serum za koji imam sve preporuke. Proizvodjač ističe da je posebno namenjen kosi koja je “frizzy”, jer štiti od vlage i smiruje neposlušne krajeve.

Način korišćenja - Nanosi se na vlažnu i/ili suvu kosu i ne ispira se. Ja praktikujem i jedno i drugo, po potrebi. Ovaj tip proizvoda treba nanositi samo na krajeve, tj. od ušiju ka krajevima. Ne savetujem da se nanosi blizu kože glave.

Miris i ambalaža - Ima lep miris, sa notama irisa, vanile, ruže, bademovog mleka i crne trešnje. Dolazi u plastičnoj bočici od 100ml što je ooozbiljna količina koja vam može jako dugo trajati, čak i ako ga još neko zajedno sa vama troši. Nema čep već pumpicu koja se zaključava zavrtanjem.


U sastavu se nalazi Kukui Nut ulje koje spada u suva ulja, pa se brzo upija i ne ostavlja mastan trag. To je upravo i ono što sam prvo primetila prilikom korišćenja. Naravno, u sastavu su i silikoni zahvaljujući kojima ovo ulje pruža zaštitnu funkciju i čini kosu otpornijom na spoljne uticaje. Iako je malo gušće, lako se razmazuje i ne ostavlja težak film na dlaci, čak ni kada je kosa jako tanka kao što je moja. Kosa ga baš brzo upije, a nakon nanošenja dlaka momentalno bude sjajnija, mekša i divna na dodir. Odlično drži krajeve lepo zagladjenim čitavog dana. Ulepšava teksturu dlake pa će i kosa koja je gruba na dodir biti lepša pod prstima.

Mislim da je odnos cena-kvalitet-količina odličan i da je vrlo isplativ. Odgovaraće svim tipovima kose, a uz adekvatnu negu maskama, uz jedan ovakav uljani serum, može se povoljšati kvalitet kose.

Preporučujem i sa zadovoljstvom nastavljam da ga trošim uz Goldwell Just Smooth hidrirajući tretman (masku). Odlična su kombinacija.

Gde kupiti? www.tvojakosa.rs
Cena: 2160 din. (100ml)

0 comments:

Постави коментар