Aussie Reconstructor i Aussie Lucious Long / Maske / Uporedna recenzija


U današnjem postu predstavljam vam australijski brend Aussie, vrlo popularan širom sveta, najpre po njihovoj maski Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, koja je namenjena oštećenoj kosi. Većina žena koja ide u inostranstvo (a pritom je opsednuta kozmetikom) vrlo verovatno će se odlučiti da kupi i ovu masku i kojoj se mnogo priča i piše.

Kako sam imala šansu da isprobam oba, i to jedan za drugim, rešila sam da vam ih predstavim u vidu uporedne recenzije.


Ove maske dolaze u zanimljivim pakovanjima. Doduše, samo na prvi pogled zanimljivim. Kada sam potrošila određenu količinu bilo mi je jako teško da istisnem ostatak, jer je pakovanje napravljeno od deblje plastike. Nema klasičan čep, već ima sistem kada stisnete tubu da se "rupica" na  čepu otvori i da izađe potrebna količina proizvoda. 


Aussie 3 minute miracle Reconstructor - Conditioner
-Ima jak i specifičan miris. Miriše na žvake. Ovaj miris će vam se ili jako dopasti ili će vas potpuno odbiti. Meni zaista ne smeta, naprotiv, zanimljiv je.
- Malo je ređi od Aussie Lucious Long tretmana
-Omekša kosu, zagladi je, i ne oduzima joj volumen što mi se jako dopada


Dosta vas mi je pisalo kako ste razočane Reconstructor-om, i da ste očekivale mnogo više. I zaista je internet prepun kako oduševljenja, tako i razočarenja. Ja ne mogu reći ni da sam razočarana, ni da sam preterano oduševljena, već da mi je maska skroz ok. Moje mišljenje je da je postala popularna širom sveta zbog toga što sasvim dobro obavlja svoj posao a nije skupa ni malo za "njihove" standarde, dok za naše spada u neki srednji cenovni rang, a smatram da za taj novac možemo naći maske koje bi nas oduševile, a ne samo prosečno zadovoljile. Ponavljam, maske nisu loše, ali nisam fascinirana kao što to najčešće jesam Dikson proizvodima, koji su približno tog cenovnog ranga.


Aussie 3 minute miracle Lucious Long - Conditioner
-Više i brže omekša kosu od Reconstructor-a
-Malčice oduzme volumen, za razliku od Reconstructor-a
-Kosa se jako lako češćlja i vrlo je glatka
-Ima prijatan miris
-Ova maska je malo gušća pa sam je brže trošila od Reconstructor-a


Obe maske su mi zaista dobre. Stekla sam utiske da bolji efekat na sam kvalitet kose daje Reconstructor i da bi se više dopao ženama sa tankom kosom kojoj više prijaju proteinska pakovanja, dok Lucious Long daje bolji trenutni efekat, tj. jako lepo omekša kosu, hidrira je dosta dobro. Ako me pitate koju bih vam pre preporučila moj odgovor je: tankoj kosi sklonoj krzanju preporučujem -Reconstructor, a suvoj, gustoj kosi kojoj nedostaje hidratacija preporučujem -Lucious long. 

Gde kupiti? DM drogerije
Cena: 970din. (tranutno na akciji 700din. - do 30.09.2017)
Količina: 250ml

Sastav (Reconstructor) : Aqua, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum, Propylene Glycol, Citric Acid, Polysorbate 60, EDTA, Magnesium Nitrate, Melissa Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, CI 19140, Methylchloroisothiazolinone, Methylparaben, Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone, Propylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben. Butylparaben, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Potassium sorbate.

Sastav (Lucious Long): Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Citric Acid, Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Dunnii Leaves Extract, Eucalyptus Acmenioides Leaves Extract, CI 61570, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate

_________________________________________________________________________
Pročitajte još... *TOP 5 * Najbitniji postovi na blogu

3 коментара:

  1. Za te pare nama radi posao (ako ne i bolje) dragi Dikson, pa mi nije zao, posle tvoje recenzije, sto ih nemamo kod nas. :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja se pridružujem razočaranoj grupi. Nisam ni imala velika očekivanja, ali reko ajde da se proba. Očekivala sam minimalo što najobičniji regenerator treba za uradi, a nisam ni to dobila. Nije skup, ali i ova relativno niska cena je previše za ovo. Odavno ne koristim drogerijske regeneratore i maske, ali za ovo su bukvalno pojam kvaliteta. Jedno veliko ništa.

    ОдговориИзбриши