Dikson Move me - Dense Crystals


 

Dikson je jedan od brendova koje ću zauvek koristiti. Nikada nisam imala ovoliko dobre utiske o jednom brendu u globalu, gde bilo šta što sam probala nije dobro, nije prosečno, već zaista odlično. Bez izuzetka. Ovo je brend koji nema svoju reklamu apsolutno nigde. Ovo je brend koji dolazi do potrošača preporukom. I tako već mnogo godina unazad.

Još davno sam dobila priliku da probam tester ovih kristala, kada sam podelila svoje prve utiske sa vama. A sada, konačno, kod sebe imam full size proizvod, i konačno mogu da kompletiram sve svoje impresije i podelim ih sa vama.
Dikson MoveMe Dense Crystals su gusti kristali za svetlosni efekat, koji pružaju zaštitu od vlage i kosu čine svilenkastom i mekom.
Ovi kristali nemaju boju. Providni su, srednje gusti i imaju presavršen miris.. Iako miris nije nešto što treba da bude presudno kod proizvoda za kosu, moram vam reći da ovaj miris jako dugo ostaje na kosi, da ima veliku auru, te ćete mirisati skoro pa kao da imate parfem na sebi. Miris je savršen. Jak, a pritom ne guši i traje bukvalno ceo dan.

Ovi kristali su masniji, tako da sam pažljivije morala da ih koristim. Dovoljna je vrlo mala količina za moju kosu koja je duga. Bukvalno jedna-jedna ipo pumpica je dovoljna za jedno korišćenje. Napominjem da se ovakav tip proizvoda stavlja isključivo na krajeve kose, nikada na teme ni u blizini kože glave.

Kristale za kosu, kao i sve ostale silikonske serume i leave in preparate, možete stavljati na mokru ili suvu kosu. Naravno, ne ispiraju se. Ja preferiram da ih stavljam na mokru kosu, tj.kosu prosušenu peškirom, jer mi se čini da je tada efekat mnogo bolji. Ukoliko smatram da ima potrebe dodam još malo proizvoda nakon sušenja ili između dva pranja.

Efekat je zaista sjajan. Savršeno zagladi krajeve bez mašćenja, omekša kosu i da jako lep sjaj. Efekat je najbolji kada se fenirate, jer tada ste zaštićeni od mogućnosti da vlaga pokvari stvar, a tada je najpotrebnije da svaka dlaka bude na svom mestu i da kosa deluje sjajno i bude lepa pod prstima.  Količina od 100ml će vam potrajati sigurno duže od godinu dana jer se jako sporo troši. Kao što sam i očekivala od Diksona, još jedan savršen proizvod, i jedan od najboljih proizvoda ovog tipa koji sam koristila.

Gde kupiti? Dikson radnja, Balkanska br. 3  Beograd, iza hotela Moskva
Cena: 1080 din.
Količina: 100ml
Sastav: 


6 коментара:

  1. Složila bih se, ovo je odličan brend. I čini mi se malo dostupan, ako u obzir uzmemo komercijalizaciju od strane brendova koji samo što ne iskaču iz televizora :D Mojoj kosi uvek prija finiširanje silikonskim kapima, pa ću ih dodati na jedan poduži spisak stvari koje bih volela probati.

    ОдговориИзбриши
  2. Dikson je nešto najbolje što sam probala. Svaki proizvod je fenomenalan, bez izuzetka. Saznala sam za Dikson zahvaljujući ovom blogu, i od tada za mene samo on postoji :) Nema šta nisam kupila... Devojke koje rade tamo sigurno misle da nisam normalna, ali šta da radim kad me ništa nije oduševilo ovoliko...

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман23. јун 2016. 15:29

    Možeš li da uporediš ovaj proizvod i Matrix amazonsko murumuru ulje? Kada bi morala da biraš između ova dva proizvoda koji bi izabrala i zbog čega? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisi, ne znam kako da ti odgovorim na to pitanje jer su oba proizvoda odlicna. Razlike nisu mnogo uocljive, mozda je Matrix ostavio malo bolji utisak ne mene. Za koji god da se odlucis ne mozes pogresiti.

      Избриши
  4. Da li je za zaštitu kose od vlage, toplote, i za davanje sjaja kosi, bolji ovaj silikonski serum ili ulje Capelli Colorati?:)

    ОдговориИзбриши