Dm - New In

Dm (dm-drogerie markt) je rešio da obraduje neke od naših blogerki pred Novu godinu, i poslao nam je prelepe paketiće. Moj paket je, podrazumeva se, sa proizvodima za negu kose. Jako sam se obradovala kada sam videla sadržaj paketa, i već sam počela da koristim proizvode koje sam dobila.  

Mislim da će recenzije ovih proizvoda biti zanimljive, pošto nisam koristila mnogo proizvoda iz Balea asortimana, a pošto se radi o proizvodima koji pripadaju nižem cenovnom rangu, i vrlo su pristupačni, mislim da će vas posebno zanimati i zainteresovati. 

Onaj ko je pravio kombinaciju za moj paket je mislio baš o svemu. Sadrži apsolutno sve ono što je potrebno za negu svake kose:
  • Šampon
  • Balzam
  • Serum
  • Sprej za zaštitu od toplote
  • +Lak za kosu koji ne pripada sredstvima za negu, ali će koristiti za stilizovanje kose, i naravno probaću ga.

Balea professional - Šampon i balzam Beautiful long
Ova linija proizvoda je namenjena dužoj i zahtevnoj kosi. U sebi ne sadrži silikone, a sadrži fito keratin i inca inchi ulje. Sa anti statičkim kompleksom koji sprečava "razletenu" kosu. Sadrži blage tenzide koji prijaju koži glave (iako vam ne bih preporučila da masku stavljate na teme). Sadrži i pantenol koji kosi obezbeđuje intenzivnu vlažnost. Jača oštećenu kosu i štiti je od spoljnih uticaja.



Balea Professional Serum protiv ispucalih vrhova kod suve i oštećene kose
I on sadrži fitokeratin kompleks za dubinsku regeneraciju kose. Sadrži i anti statik kompleks koji sprečava letenje kose. Pored toga u sastav ulaze i ulja i aminokiseline. Kod redovne upotrebe sprečava dalje krzanje krajeva. Koristi se tako što se nekoliko kapi umasira u krajeve kose i pogođene predele kose. (Nikako ne teme!) Ne ispirati. Može da se primenjuje neodređeni broj puta po želji na mokroj i suvoj kosi.


Balea sprej za zaštitu od toplote
Pripada liniji Volume effect, iako uopšte nema tu namenu da poveća volumen. Proizvođač tvrdi da čini kosu glatkom i sjajnom i da olakšava oblikovanje. Ne slepljuje kosu. Može se koristiti kao zaštita od feniranja, tako što ćete ga naprskati na vlažnu kosu, ili za zaštitu od pegle / figara, tako što ćete ga naneti na suvu kosu i ostaviti da se osuši (Nikada nemojte peglati i uvijati kosu figarom onda kada je i malo vlažna jer ćete je oštetiti kosu i to ekstremno)



Balea lak za kosu Glossy and Shine
Služi za fleksibilno učvršćivanje i visoki sjaj. Ne opterećuje kosu, lako se raščešljava i čini kosu fleksibilnom, elastičnom... Ima vitaminsku formulu, i proizvođač obećava da će kosa biti nežna i sjajna..



Recenziju kog proizvoda biste volele prvo da pročitate, i da li ste probale neki od navedenih proizvoda?

22 коментара:

  1. Recenziju za Balea sampon i balsam! Veoma sam zainteresovana za taj proizvod :)
    Odlican post!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Sve me zanima hahahah.... Najvise bih volela da citam o samponu i balzamu za kosu, pa onda o serumu za ispucele vrhove :D
    Pozdrav, A

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam imala ovaj šampon i bila sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  4. Najradije bih da čitam prvo o serumu pošto mi tako nešto treba da preguram ovaj zimski period suve kose :)
    Pa da vidim da li vredi nešto

    ОдговориИзбриши
  5. Serum na prvom mestu, dugo ga već čekam :D L.

    ОдговориИзбриши
  6. Dosputni su, a to je izgleda nama najvaznije! Mada nemačka kozmetika retko kad omane!

    ОдговориИзбриши
  7. Balea sperj za zaštitu kose od toplote, njegovu recenziju bih prvo volela da pročitam. Ni sama ne znam koliko sam bočica ovih silikona potrošila sve dok mi se kosa nije zasitila. Bili su mi odlični, moraću ponovo da ih probam :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ja i dalje cekam recenziju o Amikinom kupastom figaru, tako da ....

    PoZZ!

    ОдговориИзбриши
  9. Serum najpre :) to bih htela kupiti :*

    ОдговориИзбриши
  10. Kupila sam Balea sampon za mascenje kose u korenu i suve krajeve ali me zanima da li fitokeratin ispravlja kosu, kao sto se prica za keratin? Uzmite u obzir prilikom recenzije

    ОдговориИзбриши
  11. To je toliko mala koncentracija keratina koja ne utiče ni najamnje na ispravljanje kose.

    Keratin ne ispravlja kosu, već keratinski tretman koji podrazumeva jako veliku količinu proteina. Keratin u maloj koncentraciji ne može učiniti apsolutno ništa :)

    ОдговориИзбриши