L’Oréal Professionnel Tecni.Art - Next day hair - Puder u spreju




U današnjem postu predstavljam vam novi stajling brend od L’Oréal Professionnel-a, a to je Tecni.Art.Tecni.Art se zasniva na vrhunskim formulama za stilizovanje kose bez grubog dodira, i to u saradnji sa jednim bekstejdž frizerom i zvezdom poslednjih svetskih nedelja mode: Antony Turner-om.

Anthony Turner, poznati svetski L’Oréal Professionnel studio i bekstejdž frizer. Radio je na velikim nedeljama mode za poznate brendove kao što su: Kenzo, Chloé, Anthony Vaccarello. Inspirativni kreator reklamnig kampanja: Prada, Louis Vuitton, Dior…

Predstaviću vam jedan proizvod iz ove linije- Puder u spreju, za razbarušeni efekat, koji dolazi u velikoj bočici od 250ml. Pored ovog proizvoda deo ove linije čine i razne vrste gelova, vosak u sreju, pasta za definiciju, pena za volumen, sjaj u spreju, lak, zaštita od toplote, krema za kosu, sprej za podizanje kose iz korena, glina za učvršćivanje, puder za volumen, silikonske kapi i još mnogo različizitih proizvoda za stilizovanje.
Fiksacija. Trenutno teksturisanje i mat efekat bez grubog dodira. Bezgranične mogućnosti bez straha da ste stavili previše.

Pro savet: Promućkajte pre i između svake aplikacije. Nanesite na srednje dužine i krajeve i gužvajte ih prstima ili očešljajte kosu. Za više teksture nanesite više proizvoda.




Uživam u otkrivanju novih proizvoda za kosu.

U početku sam pomalo zbunjena i razmišljala sam šta zapravo treba da bude efekat ovog proizvoda, sem razbarušenog izgleda, s obzirom da se radi o puderu. Prva pomisao bila je da se radi o suvom šamponu, a ubrzo sam shvatila da je to samo jedna od njegovih funkcija.



Puder je izuzetno fin i sitan, i ne ostavlja nikakav trag na dlaci. 
Potpuno je transparentan.

Ovaj proizvod koristim u dva slućaja.

-Kada kosa već krene da se masti, a nisam u prilici da je operem, proizvod nanesem kako je naznačeno na upustvu, i nakon aplikacije dobro očešljam kosu kako bi se proizvod lepo rasporedio. Na taj način određena količina proizvoda dođe i do delova kose / kože glave, na koji nisam direktno nanela proizvod a ipak, dovoljna količna proizvoda dospe do onih delova gde je već počela da izbija masnoća. Kosa dobija na teksturi (efekat je jako očigledan), volumenu, sija se, iako je dlaka mat na dodir. Ako dobro očešljate kosu kosa neće izgubiti mekoću, izgledaće lepo i biće fina na dodir.

-Drugi slučaj jeste kada uvijem kosu- Čak i kada samo ispletem pletenicu i ujutru je skinem kako bi krajevi bili valoviti. Upravo tu se dobija razbarušeni izgled, kosa izgleda jako bujno i zdravo. Ne mešajte termin razbarušen i neuredno, jer ovaj proizvod sprečava da se dlake razlete, i dobiju onaj izgled kakav prouzrokuje na primer vlaga.

Kosu uglavnom uvijam kada je kišno vreme, jer vlaga jako loše utiče na moje krajeve, i mogu zaključiti, da kada koristim ovaj proizvod vlaga mi ne može ništa. Ako preterate sa količnom možda vam zasmeta osećaj na dodir, ali verujte da nije teško dozirati, i ako samo očešljate kosu ili prođete nekoliko puta kroz nju prstima dobićete efekat kakav proizvođač i obećava.  Dakle, ako preterate sa količinom, samo dobro očešljajte kosu i puder će se ravnomerno rasporediti po kosi. Rekla bih i da na neki način fiksira frizuru (inače mi lokne brzo padnu), ali bez onog neprijatnog osećaja, kada je kosa kruta na dodir.
 

ZAKLJUČAK

Ako vašoj kosi fali teksture, želite onaj osećaj da imate više kose, da je kosa gušća, razbarušena, lepršava ali imate ipak dovoljno kontrole nad njom, onda će vam ovaj proizvod sigurno obezbediti taj efekat. Kosa postaje jako lepa na dodir, iako je tekstura mat, ipak se ne gubi sjaj, i kada se sve sabere i oduzme, dobijate kosu koja izgleda zaista lepo, zdravo i čisto!

Moj savet je da ovaj proizvod koristite kada kosa nije potpuno čista, i kada izgubi volumen, jer se ovaj proizvod tada najbolje pokaže. 

Kod ovog proizvoda me je najviše oduševilo to kakva je kosa na dodir - jako meka, a tekstura je ipak bitno promenjena i dlaka deluje deblja, deluje kao da imamo više kose i kosa je savršeno bujna.

Nažalost, kao i ostali proizvodi ovog tipa (puder u spreju), nešto brže se troši, naročito ako ste kao i ja pa volite da preterujete sa količinom prilikom nanošenja, ali ako ste racionalni može vam trajati i do par meseci.

Gde kupiti? Sve Loreal proizvode koji pripadaju profesionalnoj liniji možete pronaći isključivo u frizerskim salonima koji rade sa brendom Loreal Professionnel. Cene se mogu znatno razlikovati od salona do salona.
Količina: 250ml
Sastav: Isobutane, alcohol denat, calcium carbonate, polywinylcaprolactam, disteardimonium hectorite, dimethicone, dimethiconol, linalool, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, citral, prfum/fragnance


3 коментара: