Loreal Professionnel Liss Unlimited - Serum za zaglađivanje krajeva

Zaglađenost krajeva kose je u mom slučaju vrlo bitan faktor. Moja kosa je najčešće ravna, i prosto ne trpim kada se krajevi razlete, i kada izgledaju neuredno, bilo da mi je kosa isfenirana ili nije.

Kosu ne feniram često, već je samo prosušim, a u zavisnosti od maske koju koristim prilikom pranja zavisi da li će mi ta maska biti dovoljna ili ću pomoć potražiti u dodatnom proizvodu (ulje, serum, krema). Retko kada mi je maska dovoljna, tako da u svojoj "kolekciji" imam više proizvoda koji mi pomažu sa zaglađivanjem, međutim, ovo je prvi proizvod koji imam, a da je namenjen isključivo tome.



Ovaj proizvod pripada profesionalnoj liniji, i namenjen je upotrebi u frizerskim salonima, u kojima ga možete kupiti (u salonima koji koriste Loreal proizvode).

Ovo je dvofazni serum, koji je obogaćen Keratinoll kompleksom i uljem noćurka.  U sastavu primećujem silikone, proteine i ulja, tako da nije čist silikonski serum, kao većina drugstore seruma.  Jedna faza je providna, a druga ima bledo ljubičastu boju.. Ima jako lep miris, klasičnu strukturu seruma, nije mnogo mastan, ne ostavlja mastan trag nakon nanošenja, niti na rukama, i kosa ga momentalno upija.



Može se koristiti na suvoj ili mokroj kosi nakon pranja.

Ovaj serum ne obećava samo trenutnu zaglađenost, već zaglađenost koja će biti postojana čitava 4 dana. Moja kosa ne može toliko dugo da izdrži bez  pranja, jer mi je kosa jako tanka, i čim masnoća počne da izbija to je vidljivo, tako da, nisam mogla da testiram proizvod u tom smislu. Međutim, pročitala sam dosta stranih recenzija gde su devojke iznele jako lepe utiske o ovom proizvodu i uopšte o celoj liniji, pri čemu tvrde da efekat zaglađenosti traje zaista četiri dana.

Preferiram da koristim ovaj serum na vlažnoj kosi (ne mnogo mokroj), jer mi se čini da je utisak dosta bolji tada, mada volim da dodam još malo proizvoda nakon sušenja kose, jer sam jedna koji ne znaju kada je dosta, i koji bi uvek dodali još malo proizvoda na krajeve, koji god bio u pitanju, i zbog te ružne navike često preteram i ponekad se desi da moram iznova da perem kosu.

Kao što rekoh, kosa ga brzo upija i ne ostavlja mastan trag, pa je to savršen izgovor da uzmem još jednu pumpicu :) Iako ambalaža ostavlja utisak da proizvoda ima više, nažalost, ima samo 30ml proizvoda i nikako ne mogu da procenim koliko sam potrošila, jer se ne providi dovoljno da bih to mogla videti. Tako da vam ne mogu reći da li i koliko brzo se troši, ali koristim uglavnom 3 pumpice za jedno korišćenje.

Nakon korišćenja, kosa postaje mekša, sjajnija, i postiže se primetan stepen zaglađenosti. Jako mi se dopada svilenkasti efekat koji ostavlja na dlaci, i on zaista traje dugo. Na fotografijama ispod možete videti krajnji efekat i poređenje pre i posle. Bilo mi je jako teško da uhvatim pravi trenutak i ugao prilikom fotografisanja, jer sam morala to da odradim sama, ali se nadam da primećujete razliku.



Ja sam ovaj proizvod testirala tako što sam serum stavila samo na jednu stranu kose, kako bih najbolje procenila ima li efekta. I to je bila prava stvar, tek sad vidim razliku. Tek nakon korišćenja ovog proizvoda vidim šta je prava i dugotrajna zaglađenost. I ne samo što mi se dopada kako krajevi izgledaju, već je dlaka dobila jako lepu teksturu .Ovakvi proizvodi stvaraju utisak da kosa nije toliko oštećena, tako da ako vam je to potrebno, ovakav tip proizvoda vam može biti od velike koristi.  Kada ga potrošim znaću da li se ovo malo čudo isplati, ali definitivno obavlja posao, i ispunjava moja očekivanja.

 Preporučujem!

18 коментара:

  1. Razlika je više nego očita! Ja trenutno koristim Avonov zeleni serum, ali kako sadrži alkohol, već primjećujem da mi malo isušuje kosu :/ ovo mi izgleda kao dobra zamjena :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristila sam i ja zeleni serum, ali nisam primetila da mi je isusio kosu. :(

      Избриши
  2. Анониман10. март 2014. 16:58

    Na slici dobro izgleda. Koja je cena?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozovite neki frizerski salon koji prodaje Loreal Prof.proizvode pa pitajte za cenu, jer se cene prilicno razlikuju.

      Избриши
  3. Анониман10. март 2014. 18:51

    Da li je neko koristio garnier olia farbe za kosu? Kakvi su utisci?!

    ОдговориИзбриши
  4. Super, ovakvih preparata nikad dosta, naročito onih koji zaista deluju. Kosa ti je baš lepa :*

    ОдговориИзбриши
  5. Kako ti je kosa lijepaaaaa :D Zaista se vidi razlika, ali ja ostajem pri svom Avon serumu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Sviđa mi se što ne ostavlja mastan trag :) I ja isto umem da preteram sa nanošenjem na krajeve, zbog toga sam jedno vreme potpuno prestala da koristim silikonske kapi i sl.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da necu doci do tog stadijuma da moram da prestanem da ih koristim :)

      Избриши
  7. Анониман10. март 2014. 23:52

    Hey very interesting blog!

    My web site :: weight loss ticker

    ОдговориИзбриши
  8. Na slikama je veoma ocigledna razlika mada ja ne volim ovakve proizvode jer volim neuredan izgled kose :) Tvoja kosa je prelepa!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tanjice. Drago mi je sto primecujete razliku :) Razumem te, i neuredna kosica moze izgledati lepo :)

      Избриши
  9. Stvarno se vidi razlika, mislim da je to dovoljna preporuka ;)

    ОдговориИзбриши
  10. Interesantna stvarcica! Nisam ljubiteljica LOreal proizvoda za kosu tako da serum vjerovatno necu sebi nabaviti no zaista se vidi kako tvojoj kosi odgovara.

    ОдговориИзбриши
  11. Loreal Paris Total Repair Hair Serum 5 Instant Smoothing and Nourishing Oil Serum is a daily leave-in treatment that nourishes and smoothens your hair from root to tip.
    loreal liss unlimited serum price in pakistan

    ОдговориИзбриши