Nadogradnja kose klipsama

U prethodnom postu ste mogle da se informišete o tehnikama za nadogradnju kose.

Tehnika koja je meni lično najprivlačnija je metoda nadogradnje klipsama. Kosu možete nositi kada želite, jer se vrlo lako stavlja i skida sa glave, i mnogima traje i po godinu dana, u zavisnosti od toga koliko ste pažljivi prema njoj. S obzirom da ostale metode nadogradnje zahtevaju korekciju na 3 meseca, ova metoda je samim tim u većoj prednosti. Što je najbitnije ni malo ne oštećuje našu kosu.


 Dosta sam se informisala o ovoj metodi i nadam se da će vam sledeće informacije biti od koristi.

Pretraživajući internet naišla sam na dosta ljudi koji se bave prodajom kose na tresi (na koju potom ušijete klipse tj. šnalice, sami ili u salonu koji pruža ovu uslugu ), što na raznim internet sajtovima, oglasima, što na facebook stranicama.. Obećavaju kvalitet,  100 % prirodnu kosu, ali naprotiv, često nude loš kvalitet za visoku cenu. (mada, bilo koja cena za loš kvalitet kose za nadogradnju,  predstavlja bačene pare)

Po našim salonima (U BG-u i okolini) cena se uglavnom kreće oko 150e.

Prodavci nadogradnje obično nude:

-Prirodnu kosu
-Poluprirodnu kosu

-Veštačku kosu

Koliko god kosa na prvi pogled izgledala lepo, sjajno, imajte u vidu da nakog prvog pranja ista ta lepa i sjajna kosa može postati ućebana veštačka nadogradnja koju možete odmah da bacite.

Po iskustvima prijateljica i dosta devojaka na forumu, mogu da preporučim sledeće:

1. Alexandar Cosmetics http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/home Oni su nešto skuplji ali su korektni i kvalitetni.
2. Foxy Locks -  http://foxylocksextensions.com/ Funkcioniše na klasičnom principu internet prodaje. Prodaju kvalitetnu kosu, po relativno povoljnoj ceni. Pri dospeću se na cenu dodaje carina, koja iznosi 20 % od ukupne vrednosti pošiljke. Potrebno vam je samo da pre svega izvadite karticu u banci za kupovinu putem interneta (za šta se čeka oko 2 nedelje), poručite proizvod i on vam stiže odprilike za 30-ak dana. Čula sam samo reči hvale .
3. Vlasuljar po imenu Markohttp://www.vlasuljar.com o kome sam takođe čula samo reči hvale. Jedini problem je to što uglavnom ima tamnije nijanse kose, ali po želji vam kosa može biti prefarbana (za tu uslugu se takođe možete njemu obratiti), što ne bi trebalo da predstavlja dodatan problem.

Srećno :)

8 коментара:

  1. Herbina kosa se dosta poboljsala,ja sam videla klipse licno i odlicno izgledaju... Najbolji kvalitet je Alexandar cosm.ali treba izdvojiti 300e

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala mnogo na ovoj informaciji, za Herbu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман29. мај 2013. 21:53

    Juuu ja kupila u Herbi proslog leta, farbala ih milion puta, uvijala, peglala i sjajne su i dalje, oko 100e je kostao paketic, ja sam prezadovoljna!

    ОдговориИзбриши
  4. Ocigledno je to subjektivna stvar... Drago mi je jer ima zadovoljnih

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Imala sam i sivenu i keratin ali mi je sve to unistilo kosu, najbolja je opcija klipsa definitivno

    ОдговориИзбриши
  7. Najbolja kosa koju mozete naci i koja je 100% prirodna je RHF, Cumicevo sokace lokal 22. Sama izaberes rep oni farbaju u boju koju hoces a mogu da ti urade i na klipsama. Kosa je stvarno kvalitetna a i na keratinu im je dobra

    ОдговориИзбриши
  8. Probala sam svasta , i ima dobru kosu Crystal i Professional 23

    ОдговориИзбриши