Revlon Uniq one


Za ovaj tretman za kosu saznala sam preko foruma. Devojke su veoma hvalile (naravno, uvek ima negativnih komentara), i reših da proverim.


Koristim ga nekoliko meseci i mogu zaključiti sledeće:


  • Miris-meni se baš sviđa, mada je  mnogima jak. Ostaje dugo u kosi.
  • Osećaj na kosi-kosa uopšte ne deluje teško kako obično biva posle jakih preparata, već je veoma meka na dodir
  • Raščešljavanje-Veoma olakšano, čak i kod onih najzamršenijih delova
  • Štiti kosu od spoljašnjih uticaja
  • Može se naneti i na mokru kosu, pre feniranja, a i na suvu. 
  • Lepo zaglađuje krajeve
  • Sporo se troši
Što se tiče ostalih stavki naglašenih na pakovanju ne mogu da zaključim da su zaista tačni, jer koristim više različitih preparata. 
Kako piše na ambalaži ovo pakovanje obećava da:
  • obnavlja oštećenu i suvu kosu-Mogu da se složim da su moji delimično suvi krajevi (kojih sam se sada rešila) delovali lepše, ali nisam sigurna da je kosa obnovljena. Za to je potrebno više vremena.
  • lakše ispravlja kosu- Deluje mi kao da mi je kosa isto ravna kao i pre, jednostavno posle nekoliko sati krajevi mi se malčice uviju
  • daje volumen-ovo po meni nije tačno, ali ga ne stavljam na teme već samo na krajeve, pa možda moj sud nije ispravan.
  • Nema cvetanja krajeva-usled lošeg spoljašnjeg uticaja jednostavno ne mogu da ne svetaju krajevi, naročito ako se koristi pegla. Ako koristite ovaj proizvod a ne koristite peglu, figaro i fen (što se fena tiče mislim na često korišćenje), naravno da će kad-tad doći do cvetanja, naročito ako je kosa slaba i tanka...

Krajnja ocena-Ok proizvod koji daje mekoću kosi, omogućava lakše raščešljavanje, ulepšava opšti izgled kose, ali mislim da odnos cene i kvaliteta nije baš najrealniji. Možda ne zadovoljava svih 10 stavki koje su naveli na pakovanju, ali za povremenu upotrebu i za kombinaciju sa ostalim proizvodima meni je ovo sasvim solidno rešenje. Nije mi žao što sam za njega izdvojila 1500 dinara i preporučujem ovaj proizvod.

11 коментара:

  1. Dobar je kao leave in. Ali da oporavlja kosu-to nikako nije istina

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман3. јул 2013. 04:29

    gde moze u bg-u da se kupi? :D

    ОдговориИзбриши
  3. U lilly-u, Jasminu, u salonima koji koriste Revlon, i mislim da ima u dm-u.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne oporavlja kosu ali predivno miriše, i kosa je jako meka i lako se češlja

    ОдговориИзбриши
  5. Ne postoji nista sto oporavlja kosu,nemojte da vas lazu.mrtvi krajevi su mrtvi krajevi i tu nema ozivljavanja :)

    ОдговориИзбриши
  6. Meni, nazalost, ovaj proizvod uopste ne odgovara. Kosa mi je mnogo lepsa kad stavim silikonske kapi, nego kad stavim Uniq1. Necu odmah da odustanem od njega, pruzicu mu sansu jos neko vreme, ali mislim da je precenjen :(

    ОдговориИзбриши
  7. Nije svaka kosa ista, kao što nije ni koža. Moja kosa, recimo, ne trpi Schwarckopf proizvode, suva je kao barut od tih proizvoda. Pantenol je dušu dao za regeneraciju kose, a u kombinaciji sa ricinusovim uljem vraća kosi živost. Ovaj proizvod bih uzela kao dopunu ovoj dvojici. I kosu treba što manje vezivati i kačiti.

    ОдговориИзбриши
  8. Kupila sam ga zbog toga je hvaljen, ali sam zažalila. Inace nemam problema sa raščešljavanjem kose, dovoljan mi je i najobičniji regenerator, ali ovo nisam očekivala. Stavljala sam manje i veće količine kako bih odredila pravu meru, ali kosu nisam mogla da razmrsim. Ne bude mi kosa ni rastresita ni svilenkasta kao što čitam po forumima. Dakle, razočarana sam proizvodom, dok istoimenu masku moram da pohvalim i preporučim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao što ti ne odgovara, tj.sto si potrošila novac na proizvod kojo ti ne prija ali puno hvala na podeljenom utisku i iskustvu.

      Избриши
  9. Meni je proizvod odlican. Platila sam ga 1800 kod frozerkr kod koje se inace sisam i odusevljena sam. Kosa je lagana i svilenkasta. Takodje sam primetila da mi je prilikom feniranja potrebno bukvalno da prodjem jednom ili dva puta cetkom i ona je vec ravna, sto ranije nije bio slucaj. I frizura ostaje takva dok se kosa ne opere. Slazem se da ne moze kosu da obnavlja. Smatram da ni jedan proizvod ne moze da popravi ispucale krajeve, jedino resenje je sisanje. Sve u svemu, moja svaka preporuka za ovaj proizvod! :)

    ОдговориИзбриши