Serical Placenta-pakovanje za kosu


Ovo pakovanje je iz one klase povoljnih. I ono je dokazalo da  je ona stara "Koliko para - toliko muzike" totalna banalnost.

Niste ga mogli videti u časopisima, reklamama, na bilbordima. I za divno čudo (bar u Beogradu) možete ga naći na pijaci i to za samo 350din=1kg. (U parfimerijama je nešto skuplje)

Ne zvučim ubedljivo, verujem. Mnogi će pomisliti kako je glupost da nešto dobro, u ogromnom pakovanju košta manje od većine "poznatih" brendova čija su pakovanja od po 250ml. I ja sam tako mislila.
Postoji više vrsta Serical pakovanja, u zavisnosti od tipa kose, a po preporuci sam se odlučila za Placentu-Za sve tipove kose. Neguje kosu, omogućava lakše rasčesljavanje, neguje krajeve i hidrira kosu.

Držim je nekad i sat-dva, a nakon pranja kosa je preeelepa. Meka na dodir, lako se češlja, dlaka deluje nekako punije. Što mi je najbitnije ne masti kosu. Miris-Miris nije ništa posebno, ali mi je taj faktor totalno nebitan.

Rešila sam malo da istražujem pa vam predstavljam neke od komentara na ovo pakovanje:

  • "Meni Placenta najbolje hidrira, kad stavim nju kao da sam stavila ne znam šta i ne znam koliko to platila"
  • "Placenta je bolja i od jednog i od drugog“
  • „Placenta je ustvari najbolja od svih pakovanja kojih imam "
  • "Placenta nekako podeblja dlaku,nekako kad uzmeš kosu da sakupiš imaš utisak da imaš više kose,tj da je gušća"
  • "Stavila sam Placenta pakovanje koje sam drzala 10 minuta. Pod prstima osecam koliko ovo mojoj kosi prija, mekana je, hidrirana i zdrava. Zaboravila sam kad sam imala ovakvu kosu. Ovo sam danas prvi put stavila i rezultat je neverovatan!"
  • "Odlične su i Serical maske, naročito Placenta koja fantastično hidrira kosu"
  • "Ja sam koristila placentu do sada i zadovoljna sam prilicno stavljam posle svakog pranja i ne masti mi kao sto su bilo kakvi balzami mastili..."

Srećno! Podelite sa nama tajnu vaše lepe kose.

22 коментара:

  1. Анониман19. мај 2013. 16:44

    Mozes li da mi preporucis pakovanje za koje smatras da bi mi najvise odgovaralo? Imam tanku kosu, sa krajevima koji vrlo brzo cvetaju, pre mesec dana sam se prvi put ofarbala u svetlo smedju boju, necu menjati neko vreme jer mi se boja dopada, ali bih da pojacam dosadasnju negu kose. Uzela bih neko serical pakovanje, ali sam neodlucna- placenta, keratin ili latte. Plasim se da bi latte bilo previse za moju tanku kosu. Ili da uzmem Still malinu ili maslinu? Zaboravih da napomenem da vec koristim still med i coko. :) Hvala unapred:)

    ОдговориИзбриши
  2. Keratin još uvek nisam probala. To bi trebalo da bude proteinsko pakovanje ali nema mnogo proteina u sebi pa nije jako. S obzirom na sastojke ne verujem da bi imalo neki mnogo jak efekat, kakav bi trebalo da imaju proteinska pakovanja.

    Pošto već koristiš med i čoko od Still-a, predpostavljam da si upućena u važnost kombinovanja proteinskih i hidratantnih pakovanja. Zbog toga mislim da treba da koristiš i placentu i latte.


    Meni, lično, se više dopada latte. Imam tanku kosu i savršeno mi odgovara. (naravno, nećeš ga utrljavati i u teme, već samo na krajeve, jer bi se u suprotnom kosa brzo izmastila).

    Možeš i da kombinuješ latte i malinu. Mislim da bi to bila ok kombinacija.

    Nemoj da očekuješ čudo, naročito ako ti je dosta oštećena kosa, jer dragstorska pakovanja nisu dovoljno dobra za rešavanje većih problema. Pa ako ti finansijska situacija dozvoljava, uzmi neki prof.tretman.

    Pozz

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман29. мај 2013. 22:09

    Obozavam Placentu! :) Tako dobro a tako jeftino! Naravno ulozila sam vise novca u proteinsko jer mi je kosa malo ostecena (farbanje i feniranje, peglanje) , sve sam to prestala da radim i kupila Davines hbp, preporucujem svima! :) i za hidriranje Placentu i dobitna je kombinacija! Moja kosa je prirodno suva, jos je dodatno isusena farbanjem itd i talasasta je, do trake brusa duzina, malo jace, al je stepenasta grrr i zelim da je izravnam :)

    ОдговориИзбриши
  4. HBP je cudo... A placenta je sasvim ok pakovanje, dovoljno za hidrataciju... A cena je odlicna, s obzirom na kvalitet.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман24. јун 2013. 22:34

    Devojke, zanima me gde moze da se nadje Placenta? Na kojoj pijaci? :))

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман24. јун 2013. 22:47

    Iz Beograda sam pa me zanima gde tacno na Zelenom vencu moze da se nadje?

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман3. јул 2013. 17:55

    ja sam videla na facebooku https://www.facebook.com/placentaplacenta?fref=ts

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман12. јул 2013. 04:41

    Devojke to kosta d0 400 dinara,nemojte da dajete ovima na face-u 600 dinara + postarina. Na Zelenom vencu ima kod onog dela gde je odeca,pa su tu i tezge sa kozmetikom. A ima i u Kiwi Sunu u Bulevaru Despota Stefana -375 dinara :)

    ОдговориИзбриши
  9. Tako je. Kupujte najbolje na pijaci jer je tamo najpovoljnije. Moja rođaka radi u bolnici na bežanijskoj kosi i tamo im prodaju neki preprodavci za 700din, što je duplo više..

    ОдговориИзбриши
  10. Zelela bih da mi kosa bude meka i da izgleda zdravo. Imam malo suvu kosu. Pa koje je bolje pakovanje? Placenta ili latte?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najbolje je da koristiš oba naizmenično, jer je kosi potrebna i hidratacija-Placenta, i proteini- Latte.

      Ja više volim Latte, ali obavezno osim njega koristim i nešto za hidrataciju

      Избриши
  11. nadam se da ces videti ovaj komentar iako je post stariji :) ja koristim stil malinu i relativno sam zadovoljna, ali vrlo cesto nemam vremena da je drzim po sat, dva i onda je efekat slican obicnom regeneratoru i to mi se ne dopada. koje pakovanje bi mi preporucila da uzmem da pojacam negu kose? inace imam tanku kosu, ali kvalitetnu, ne cveta brzo, ne farbam se i masti se svakog drugog dana, ali samo u temenu. hvala unapred na odgovoru! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao :) Ne znam konkretno šta ti je potrebno, ali po svemu sudeći neka dobra hidratantna maska. Uvek je Davines VM dobar izbor, ali je i malo skuplji-1500din, ali odlično hidrira i hrani kosu.

      Pošto kažeš da ti je kosa tanka, a takva je i moja, mogu da ti prepoučim novu Loreal masku http://zdravakosa.blogspot.com/2013/10/loreal-elseve-fibralogy.html koja je namenjena tankoj kosi, i meni savršeno odgovara. Što se tiče mašćenja, imaš poseban post o tome. Ovog meseca je napisan.

      U svakom slučaju koristi naizmenično dve maske.

      Pozdrav

      Избриши
    2. a nesto od ovih serical? latte recimo, cini mi se da je to proteinsko?

      Избриши
    3. Latte je hidratantno-proteinsko i meni je odlično. Htela sam da ti preporulim njega ali ne znam zašto sam obrisala. Verovatno jer nisam znala šta ti konkretno treba :)

      Избриши
  12. Kupila sam danas Placentu i planiram da uzmem neko proteinsko pakovanje da li latte ili still med i cokolada..? cini mi se da je still prirodnije tj blaze.. Kosa mi se masti pri temenu a krajevi su malo osteceni i suvi... Nije farbana ali se uglavnom feniram a u poslednje vreme se proredila, pretpostavljam od feniranja... razmisljam i o Allinom samponu ali sam naisla i na negativne komentare pa se premisljam jos...

    ОдговориИзбриши
  13. Evo kupila sam danas rozu, sa keratinom, na buvljaku za 250din!

    ОдговориИзбриши
  14. Moram priznati da mi Placenta i nije bas odgovarala... ali maska Argan, Kalos kozmetika...fantasticna je, odusevljena sam, kosa ima neverovatan sjaj i meka je i lako se fenira..a cena? 220 din :)

    ОдговориИзбриши
  15. devojke, pa sto lepo ne kazete gde su tacno te smesne cene serical i kallos pakovanja?? :D (mislim na ove dve poslednje anonimke)

    ОдговориИзбриши