Matrix Total Results Repair - maska za kosu

Svi koji posećuju redovno ovaj blog znaju koliko volim Matrix proizvode. Matrix je profesionalni brend koji ima pristupačne cene. Nije toliko popularan jer se koristi za profesionalnu upotrebu, u salonima, međutim, sjajno je što su nam profesionalni proizvodi sada lakše dostupni, pa ih možemo kupiti i koristiti kod kuće. Svakako bih rekla da je Matrix brend odličnog kvaliteta, kao i vrlo pristupačan u odnosu na ostale profesionalne brendove. Do sada sve sto sam probala od Matrixa nije bilo nešto što mogu okarakterisati kao loš proizvod.

U današnjem postu pišem vam o proizvodu koji je namenjen oporavku oštećene kose. Ovaj proizvod sam naručila "na slepo", nisam mogla da vidim sastav pa sam očekivala čisto proteinsko pakovanje. Iako ipak nije tako, rekla bih da je kombinovano sa izuzetnim hidrirajućim efektom.




Ima lep miris, miriše na svežinu, ni malo ne guši i ne zadržava se predugo na kosi.

Gusta je prilično ali nije masna, te se vrlo lako nanosi na kosu.
Već mesecima praktikujem da svaku masku dobro utrljam u kosu i ogroman akcenat stavljam na to. Tako da bih vam savetovala da isprobate taj metod za nanošenje, jer dlaka tako mnogo bolje upije proizvod.


Uputstvo kaže da se na kosi drži svega 3 minuta što smatram da nije dovoljno. Ja je držim pola sata ili duže. Za tri minuta može da ostavi samo efekat balzama (to je moje mišljenje), a zaista je šteta da se ne iskoristi na pravi način.

Kosa jako lepo upija ovu masku. Dlaka je nakon korišćenja jako meka, svilenkasta i zaglađena, jako lepo složena. Po malo gubi na gustini na krajevima baš jer je tako zaglađena, a uz to je moja kosa sama po sebi tanka i bez volumena, ali to je ujedno i dobra i loša strana, u zavisnosti od toga kakvu frizuru tada želite.

Moju kosu jako lepo hidrira, u rangu sa mojim omiljenim hidratantnim maskama kao što su Dikson Argabeta i Biokap hranljivi balzam. Daje gotovo isti efekat. Taj efekat naročito dolazi lepo do izražaja kada se kosa fenira. Takođe dlaka je jako sjajna.

Što se tiče efekta ceramida, i njegovog zadatka da popuni neravnine na dlaci, ne mogu ništa reći. Kod kombinovanih pakovanja se teže oseti taj efekat, tako da nakon pročitanog sastava i nakon korišćenja ne mogu reći da imam očekivanja da ovo pakovanje oporavi oštećene delove, jer smatram da je za to potrebno visokokonentrovano pakovanje na bazi proteina = čisto proteinsko.

Ovo pakovanje mi se u svakom slucaju jako dopada.Gusto je, jako lepo hidrira kosu i krajevi koji su osteceni izgledaju lepse, jer su zagladjeni pa se oštećenja mogu uočiti samo ako se dobro zagledate.
Ako imate kosu sličnu mojoj i tražite pakovanje koje će dati ovakav efekat i lepo će hidrirati kosu onda je ovo moja preporuka.


Gde kupiti? www.prodaja kozmetike.com (ili u Novom Sadu- Svetojovanska br. 2)
Cena: 1020 din.
Količina: 150ml

11 коментара:

  1. Анониман1. јун 2015. 14:33

    Stvarno nije skupa, a izgleda kao odlicna, morat ce pogledati da li se gdje prodaju u BiH. Mila

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4. јун 2015. 16:07

    Izvini, znas li koji salon u Beogardu prodaje Matrix proizvode? Hvala. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Vidi preko google-a, ima vise salona koji rade sa Matrixom. Na primer Cvrle koji je jako skup. Mnogo vise se isplati kupovina preko ove online prodavnice gde ja uzimam. Svi saloni imaju vece cene.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман5. јун 2015. 21:11

    Da li je bolje uzeti balzam iz ove linije ili masku,posto jedem ova mala pakovanja :) ?I da li ba jako dobro hidrira i da li kosa posle nje ima onaj frizzy efekat kad je sveze oprana nadam se da znas na sta mislim?Potrebna mi je bas jaka hidratacija da omeksa,zagladi...i da radi posao ne samo da maskira dlaku i da prividno stanje.Jel obecava ova maska sve to?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Balzam nisam probala. Verujem da je mnogo slabiji, maske su uvek jace od balzama i to prilicno.

      Nema frizzy efekat, bar ne na mojoj kosi, i moju kosu jako lepo hidrira.Moja kosa je jako tanka i samo je blago dehidrirana pri krajevima. Po prirodi nemam nikakvih problema sa dehidratacijom, to sto su krajevi suvkasti su posledice od davnih dana usled koriscenja blansa. Ne znam kakva je tvoja kosa tako da ne mogu nazalost da ti kazem da li bi tebi odgovarala.

      Избриши
    2. Анониман7. јун 2015. 16:53

      Kao i tvoja tanka dlaka,farbana i od usiju do krajeva suvkasta,zato mi treba dobra hidratacija za taj donji deo da bi licila na nesto,proteini mi jos gore stanje naprave,volim hidrataciju i po mogucstvu da je jako jaka.Jel ova maska radi dubinski ili samo ono zamaskiranje kao neke ostale koristila sam loreal professional linju i meni se nije svidela.

      Избриши
    3. Loreal professionnel je odlican brend, samo treba da se istrazite od koje maske mozete ocekivati oporavak ostecenih delova, od kojih hidrataciju i sl.
      Smatram da ova maska pruza dubinsku hidrataciju a da li je dovoljno jaka za vasu kosu to znam, jer ne znam koliko je vasa kosa dehidrirana i da li je prirodno takva ili je to posledica lose nege.

      Избриши
  5. Zvuci odlicno, cena je skroz ok. Odlican post!

    http://www.adelaacanski.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман11. јун 2015. 14:48

    Sta mislis, zasto proizvodjaci na hidratantnim maskama ovog tipa ne napisu da se drzi pola sata minimum za najbolji efekat, vec samo 3 minuta, valjda im je u cilju da kroz adekvatnu upotrebu proizvoda dobiju max zadovoljene kupce? Mene licno iritira kada vidim ta 3 minuta jer ne znam koliko onda optimalno da drzim masku, a za par minuta znam da ne mogu ocekivati nikakav poseban efekat hidratacije. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da se to uvek pitam i zaista ne znam. Tek kod nekih brendova sam videla vecu minutazu, kao na primer kod Davines-a. Stvarno ne znam zasto ne budu malo realniji.

      Избриши