Proizvodi za negu kose (od 500-1000din)

SELECTIVE- Amino keratin-300ml =oko 900-1000din. Tretman za kosu sa keratinom. Koristi se za rekonkstruisanje oštećene dlake. Dubinski hrani i oporavlja. Koristiti isključivo za oštećenu kosu inače se postiže kontraefekat. Pakovanje na kosi treba držati onoliko vremena koliko je to naznačeno na pakovanju, kako kosa ne bi izgledala drvenasto i kruto.




O.WAY Balzam koji se ne ispira za suvu kosu - 200ml=1000din-trenutno hidratizuje veoma suvu i naelektrisanu kosu. Olakšava rasčešljavanje čineći kosu ishranjenom i mekom. Hrani kosu zahvaljujuću uljima kokosa i brazilskog orah





FREE LIMIX Maska za suvu kosu - 500ml-oko 700din-Specijalno pakovanje za tretman suve i oštećene kose, koje nadoknađuje gubitak aminokiseline koji je često prouzrokovan hemijskim tretmanima. Vraća kosi snagu, sjaj i lepršavost čineći je ponovo jakom i zdravom.



FREE LIMIX-WAVY Maska za kosu u spreju 200ml-oko 900din.-Maska u spreju za kosu sa ultra hidrantnim svojstvima, obogaćena pantenolom, esencijalnim uljima argana i vitaminskim kompleksim borovnice. Obnavlja oštećenu strukturu vlasi. Pruža kovrdžavoj, suvoj i gustoj kosi dugotrajan hidrantan osećaj pri čemu štiti kosu čineći je duže vreme mekom i svilenkastom a pri tom je ne otežava i olakšava raščešljavanje.



ALFAPART SEMI DI LINO-Kristali za kosu- =oko 700din. Štite kosu od spoljnih uticaja, štiti kosu od sunčevih zraka i štetnosti prilikom feniranja i ravnanja kose. Daje predivan sjaj, mekoću i ne ostavlja mastan trag. Miris je malo jači ali mi se mnogo sviđa. Dugo ostaje u kosi.



DIKSON HERBELAN -200ml=780din. Ova maska je bez silikona i namenjena je suvoj i oštećenoj kosi. Pošto nema silikone i sastojke koji bi štetili koži glave pogodan je za nanošenje po celoj kosi, čak je preporučljivo utrljavanje u teme. Sadrži mentol, tako da možete osetiti hlađenje na temenu. Lepo hidrira ali na duže i oporavlja kosu. Miris je ok. Miriše na biljke i mentol.


MAKADAMIA NoTangle četka za kosu-1000din

Možete je kupiti u setu sa uljem od 10ml. Ova četka je specijalno dizajnirana da eliminiše i spreči lomljenje zamršene kose i omogući lakše raščešljavanje. Lagano klizi ktoz kosu, i efikasno raščešljava zamršene krajeve. Idealna je za kosu koja je sklona mršenju. Probala sam je kod drugarice i jedva čekam da je kupim.

12 коментара:

  1. Nsam nikad cula ni za jedan od proizvoda osim za tu cetku. Gde to ima da se kupi?:)

    ОдговориИзбриши
  2. Ammino keratin-Planet hair u Zemunu
    Free limix-alexandarcosmetics
    Dikson- U njihovoj radnji kod hotela Moskva
    Alfapart-kod Cvrleta i u Lilly-u
    O WAY-u alexandarcosmetics

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. јун 2013. 13:52

    E pa ja htela Dikson ali sam cula da je mnogo skuplje! Jel ovo pouzdana info za cenu? :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ostali preparati su im skuplji. Ovo je pouzdana cena, bar pre par meseci je bila ta.

    ОдговориИзбриши
  5. Upravo sam otkrila tvoj blog :) Ima svega tu zanimljivog :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zanima me za jako ostecenu plavu kosu jer bolji davines hair building ili selective? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oba proizvoda su namenjena takvoj kosi, i oba su dobra. Nećeš pogrešiti koji god da uzmeš od ta dva. Ja lično više volim Davines, ali s obzirom da je tu i razlika u ceni, možda je bolje da probaš prvo Selective-jeftniji je a dobiješ veću količinu, pa ako ti bude trebalo nešto jače uzmi Davines. Mada mislim da neće biti potrebe... Pravi rezultati dolaze malo kasnije, tako da šta god da uzmeš potroši do kraja.

      Избриши
    2. Xvala puno, uzela sam HBP, prvi utisak je sasvim ok :)

      Избриши
    3. Xvala puno :) Uzela sam ipak HBP prvi utisak je super :)

      Избриши
  7. Zanima me gde ima da se kupi MAKADAMIA NoTangle četka za kosu? :)

    ОдговориИзбриши
  8. Moja kosa je uvek kao ostecena na krajevima, kao naelektrisana. Ne farbam se i redovno se sisam ali je jednostavno takva. Koji od preparata bi ste mi preporucili?

    ОдговориИзбриши