Olaplex Bond Maintenance Clarifying -šampon za dubinsko pranje

Ako do sada niste uvrstili u rutinu šampon za dubinsko pranje, šta čekate? ☺️




🔸Kome je potreban? 

Većini, a naročito onima koji koriste kvalitetne proizvode za negu i žele njihovo maksimalno dejstvo, onima koji koriste proizvode za stilzovanje poput laka, pene, onima koji koriste suve šampone, kojima se kosa brzo masti, onima koji imaju osećaj s vremena na vreme da im je dlaka otežala i kao da ne mogu dovoljno dobro da je operu... Takodje, dubinsko čišćenje je važno nakon mora (po povratku sa odmora), i ako se često kupate u bazenu (u hlorisanoj vodi). 


Čim se pojavio šampon za dubinsko pranje od Olaplexa, morala sam da ga isprobam. Ovo je zapravo jedini bez sulfata na koji sam naišla i verujem da će zbog toga mnogima biti primamljiv. Ipak, ne deluje ništa blaže od ostalih šampona za dubinsko koje sam koristila, a verujem da je svima jasno da ovakvi šamponi ne mogu biti blagi jer onda ne bi mogli vršiti svoju funkciju. 


🔸Kako se koristi? 

Nanosi se kao i svi šamponi, tako što u dlanu napravite penu (šampon+voda) i umasirate, s tim što proizvodjač preporučuje da ga držimo na glavi do 5 min. Mislim da je sasvim dovoljno da stoji na glavi onoliko vremena koliko prodje dok ga umasiramo u kosu, ali procenite sami. Ni slučajno ga nemojte držati duže od preporučenog jer može isušiti. Nakon ispiranja je obavezno naneti neki kvalitetan proizvod za negu.


🔸Koliko često? 

Za nekoga je idealno jednom nedeljno, za nekoga jednom u dve nedelje... Vi sami procenite koliko često je vama potrebno. Rekla bih da je većini sasvim dovoljno jedno dubinsko pranje u 10-ak dana. 


🔸Efekat nakon pranja?

Kosa je savršeno očišćena, nije slepljena uz kožu, i ima malo više volumena. U suštini, ovako deluje svaki šampon za dubinsko pranje. Ako ga do sada niste koristili, sigurno ćete primetiti razliku jer proizvodi za negu (naročito profesionalnog ranga) mnogo bolje obavljaju svoju funkciju i brže ćete doći do rezultata. 


🔸Za koga nije? 

Ako imate neki ozbiljniji dermatološki problem, pričekajte sa šamponom za dubinsko pranje, dok to ne rešite. 


Cena: 3390 din. (250ml ) u online prodavnici www.tvojakosa.rs

0 comments:

Постави коментар