Balea Frangipani & Perle - Maska za sjaj kose


Brend Balea jako volim. Koristila sam i koristim i dalje dosta njihovih proizvoda, kako za negu lica i tela, tako i kose.  Kao omiljene Balea proizvode za kosu, izdvojila bih Balea šampon za dubinsko pranje kose, i Balea Vanila i bademovo ulje masku za kosu.

Proizvođač naglašava da je ova maska bez silikona, a da sadrži kompleks vitamina B3 i Provitamina B5. Ima blagu recepturu koja neguje kosu. Sadrži frangipani (cvet, vrlo opojnog mirisa) i ektrakt perli. Nanosi se na opranu kosu, drži 2-3 min. (savetujem da je ipak držite duže), i ispira se kao i svaka druga maska.

Ima izuzetno lep i prijatan miris, i malo je ređa. Jako lepo se nanosi i razmazuje po kosi, i na dodir deluje jako hidratantno, ali ne masno. Nanosim je u većoj količini na krajeve kose, nežno umasiram, i ostavim da deluje, uglavnom 15-30min. Već dok je nanosim osećam da blago omekša kosu. Ako je držim po uputstvu,2-3 min. kosa je zaista meka i lako se češlja, ali kada je držim duže efekat je jači.


Ovo nije maska koja će dubinski hidrirati i oporaviti jako dehidriranu kosu, ali trenutni efekat je jako lep. Kosa se jako lepo sija, što je i glavna karakteristika ove maske, lako se češlja, meka je i zaglađena. Za nijansu mi se više dopada Balea Vanila i bademovo ulje, jer mi se čini da daje veći stepen mekoće. Ali svakako, zaista je sjajna da se kombinuje, tj. koristi između pranja sa koncentrovanim maskama, koje se ne koriste nakon svakog pranja.

Gde kupiti? Dm- drogerie
Količina: 200ml
Cena: 200-300din.
Sastav:


_________________________________________________________________________
Pročitajte još... *TOP 5 * Najbitniji postovi na blogu

5 коментара:

  1. Probala sam masku iz ove linije samo drugu koja je namenjena za suvu kosu i meni se dopala :))

    ОдговориИзбриши
  2. Ja za kosu koristim L'oreal Paris sampon za sjaj kose,kao i njihov regenerator u spreju iz te linije,zatim L'oreal ulje i kremu za krajeve.Ali pored toga jednom nedeljno stavljam i L'oreal nutri-gloss masku...A pored toga u isto vreme koristim i Pantene Youth Protect 7.Mnogi kazu da je to previse,medjutim ja obozavam lepu,negovanu i sjajnu kosu.:)

    ОдговориИзбриши
  3. Treba mi nova maska, mogla bih da isprobam ovu. :)

    ОдговориИзбриши