Tangle Teezer i The Wet Brush četke za kosuU današnjem postu vam predstavljam četke za kosu koje su, kada su se pojavile, napravile pravi "bum" na tržištu i postale najpopularnije četke na svetu. Sada možemo pronaći masu kopija istih, što je posledica ogromne populrnosti ovih vrlo zanimljivih četki.


Tangle Teezer je četka vrlo zanimljivog i atrakivnog dizajna. Njen anatomski oblik omogućava da se četka lako drži u šaci, a silikonski zupci omogućavaju lako raščešljavanje kose, bez čupanja. Ovo je četka koju su mnogi brendovi pokušali da iskopiraju, jer je razlika koju pravi u odnosu na klasične četke zaista ogromna. Imala sam priliku da istu četku probam i prosto nisam mogla da verujem da kosa može tako lako da se očešlja, bez imalo čupanja. Naravno, poželela sam da je kupim, ali sam shvatila da imam i preče stvari za kupovinu, s obzirom da sa raščešljavanjem nikada nisam imala većih problema, naročito poslednjih godina kada nakon svakog pranja kose koristim kvalitetne maske. Češljanje kose bez čupanja mnogima deluje kao naučna fantastika, ali ova četka bi nekima možda mogla olakšati život.

Ova četka se proizvodi u različitim bojama i dezenima,a od nedavno postoji i posebna četka za devojčice u obliku cveta koja može poslužiti i kao držač šnalama i gumicama, a dizajnirana je tako da smanji odbojnost deci prilikom češljanja kose :)

Ispod možete videti celokupnu ponudu Tangle Teezer četki za kosu, sajta www.prodajakozmetike.com,  zajedno sa aktuelnim cenama.Wet Brush je četka za raščešljavanje mokre kose. Ova četka za mokru kosu je na prvi pogled obična, ali ipak vrlo posebna četka. Češljanje mokre kose je strogo zabranjeno ako želite da vaša kosa bude zdrava, ali zahvaljujući ovim četkama možemo brzo i lako očešljati morku kosu, bez muke i čupanja. One takođe imaju zanimljiv dizajn,a oni koji koriste ovu četku kažu da je razlika u odnosu na obične četke zaista ogromna, jer kosa neverovatno lako klizi i uopšte nema čupanja kose.

Moram priznati da me ova četka možda čak i više privlači od Tangle Teezera, iz razloga što do sada nisam praktikovala češljanje mokre kose, a volela bih da mogu bezbedno da očešljam kosu kada je mokra.

Ovu četku slobodno možete koristiti i kada je kosa suva.

The Hot Wet Brush- Postoje klasične Wet Brush četke za raščešljavanje kose ali i četke za feniranje- Hot brush 
Sa gumiranim ručkama za non stop stilizovanje, ThermaFlex vlakna su dizajnirana da izdrže i toplotu do 230 stepeni i nude češljanje bez otežavanja. Kad se zagreje, keramički obloženi termo bareli izbacuju jonske osobine koji zaključavaju vlagu za zaglađeni i sjajni finiš. Ultra lagan i izdržljiv efekat.
Ispod možete videti celokupnu ponudu sajta www.prodajakozmetike.com The Wet Brush i The Hot Wet Brush četki za kosu, zajedno sa aktuelnim cenama.

Ako je vaš problem opadanje kose prilikom češljanja, ove četke vam mnogo mogu pomoći, a efekti su vidljivi odmah.Vlasnici ovih četki kažu da su jako kvalitetne, a ako jesu i ako čine to što obećavaju cena je zaista pristojna. Vredi uložiti u kvalitetan proizvod koji će vam biti od koristi godinama.

Da li ste vi probali ove četke za kosu i da li ih preporučujete?

8 коментара:

 1. Ja imam macadamia no tangle, koja je prilicno slicna tangle teezer cetki, prilicno sam zadovoljna, definitivno mi ne cupa kosu prilikom cesljanja i dosta olaksava cesljanje zamrsenih krajeva.

  ОдговориИзбриши
 2. Ja imam Wet Brush Profesional i prezadovoljnaa sam.Imam jako gustu kosu i debelu dlaku sa kojom sam muke mucila da ocesljam a da ne pokidam pola.Ova cetka je stvarno ZAKON.

  ОдговориИзбриши
 3. Ja imam Wet Brush Profesional i predobra je.Imam jako gustu kosu i debelu dlaku,tako da sam muke mucila sa cesljanjem a da ne pokidam bar trecinu kose.Ova cetka je definitivno zakon,uz nju sam se bukvalno prvi put ocesljala kao covek i mokru i suvu kosu.Moje preporuke za wet Brush

  ОдговориИзбриши
 4. Imam sličnu, ova mi je bila preskupa i mogu reći da mi kosa znatno manje opada od kada je koristim.

  ОдговориИзбриши
 5. Da li koristis Macadamia cetku i da li mozes da je uporedis sa oko duplo skupljom tangle teezer?

  ОдговориИзбриши