Brendovi koje obožavam (TOP 5)




U današnjem postu pišem vam o omiljenim brendovima i o tome zašto su mi omiljeni.  Gotovo svaki koristim godinama i od sveg srca vam ih preporučujem. Izdvojila sam vrlo malu, ali odbranu grupu brendova koji su se najbolje pokazali kroz sve ove godine od kada se bavim temom nege kose.



Batiste
Batiste je suvi šampon koji je mnogo puta dobio predstižne nagrade za svoj kvalitet. Batiste su definitivno najkvalitetniji suvi šamponi na svetu, bez kojih zaista ne mogu. U mojoj recenziji možete pročitati utiske o više različitih Batiste šampona, pa ako vas interesuje kliknite ovde. Batiste šamponi se mogu kupiti u Dm-drogerijama, Lilly drogerijama, kao i u mnogim apotekama.

Ovo je jedan od najjeftinijih drogerijski brendova i jedan od retkih iz ovog ranga koje istinski obožavam. Ne samo kada je u pitanju nega kose, već i nega kože, Balea je jedan fantastičan brend. Njihovi šamponi, regeneratori, tretmani, lakovi za kosu- sve su zaista sjajni proizvodi sa vrlo dobrim sastavom. Moram pomenuti i njihove maske za lice koje su jedne od najboljih koje sam probala.
Balea proizvode možete pronaći u svakoj Dm-drogeriji.

Dikson je profesionalni brend koji me je oduševio na prvo korišćenje. Prvo što sam probala od Diksona jeste farba za kosu. Tvrdim da su njihove farbe jedne od najboljih sa našeg tržišta. Ali ono što me posebno vuče ka Diksonu jesu njihovi tretmani, maske i serumi koji brilijantno obavljaju svoj posao. Šta da vam kažem kada je među najboljim proizvodima koje sam ikada probala, njihova maska Dikson Argabeta Collagen. Obožavam i ostale proizvode, kao npr. mleko za kosu iz iste te linije, Argabeta line ulje za kosu, Dikson Stamiker maska i još mnogo toga. 
Dikson proizvodi se mogu kupiti u njihovoj prodavnici na adresi: Balkanska br.3, Beograd (iza hotela Moskva).

Selective
Selective je još jedan profesionalni brend koji obožavam već godinama. Izdvojila bih Selective EVO farbe za kosu, tretmane kao npr. Densi fill Botoks sa kosu, Selective Protein Infuse, Selective Mineral infuse, koji su moji omiljeni tretmani u vidu ampula koje sam ikada probala. Protein Infuse je jedan od najboljih proteinskih tretmana koje sam ikada probala i vraćam mu se iznova i iznova već godinama. 
Selective proizvodi se mogu kupiti u Planet Hair prodavnicama; Bulevar kralja Aleksandra 56, Zvezdara, Beograd i Glavna 16, Zemun.

Želela bih pomenuti još jedan drogerijski brend iz razloga što je sa njim moja opsesija sa proizvodima za kosu počela. Loreal prskalice za kosu su moja opsesija iz tinejdžerskih dana i mogu vam reći da ću i kupiti ponovo, jer vrhunski raščešljavaju kosu, i  vrlo su praktične kada smo u žurbi.Takođe, Loreal u svom asortimanu ima odlične hidratantne maske kao i serume za kosu koji vrlo dobro obavljaju svoju funkciju. 
Loreal proizvode možete kupiti u većin marketima i svim drogerijama.

Napišite mi u komentaru koji su vaši omiljeni brendovi i zašto?


***Pozivam vas da me zapratite i na instagramu @zdrava_kosa.blog

6 коментара:

  1. I meni je Balea omiljeni brend, jer svako može da nadje proizvod za sebe po pristupačnim cenama. Obožavam njihove šampone, a ulje za kosu koristim već mesecima i nikako da ga potrošim. Aura mi se takodje svidja :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bez konkurencije: Dikson. Mogu reći da me nikad ni jedan proizvod za kosu nije nešto preterano oduševio, ali Dikson je za mene jedno čudo. Od pakovanja i regenetora do ampula, mom oduševljenju nema kraja. A tek kako divno mirišu (sve osim ampula :))...Divno...

    ОдговориИзбриши
  3. Moj omiljeni je Revlon. Farbe Color-sSilk su odlicne, keratinski sampon im je odlican, a i Revlon Sublime Bose tretman (botox za kosu) im je odlican-zaista traje 10-ak pranja.Jedina mana mu je sto je salonski, pa ne moze da se radi kuci. A za Dickson ti hvala za info o prodavnici-imaju neki fenomenalni sprej za feniranje - videla kod frizerke, moram da ga pazarim

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. мај 2016. 21:18

    Mozes li mi mozda uporediti Dikson farbe i Selective farbe koje si probala? :) koje se manje ispiraju?
    Pokusavam da se vratim u prirodnu pepeljastu smedju i cini mi se za sad kao da je to nemoguca misija pa je svaka pomoc dobrodosla :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19. мај 2016. 23:31

    Super kvalitetan post :))))) Moram priznati da sam od Balee probala samo jedan sampon za kosu i nije mi se svideo mastio mi je kosu i otezavao ,a trebalo je da uradi suprotno tako da sam odustala od kupovine drugih prpizvoda...ali kada vidi tvoje misljenje zelim da probam sve :D posto mi je kosa satirana i zahtevna obicno su mi sve maske preslabe za negu tako da je loreal iz profesionalne linije bio moj favorit dugo i svi njihovi profi proizvodi ,ali je moj favorit sada moroccanoil jesu proizvodi skupi ali vrede bas mnogo i vidim drasticnu razliku u kvalitetu kose ..tako da devojke ako mozete kupite i probjte ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман23. мај 2016. 10:01

    Prije svega želim zahvaliti na savjetima, jer bez njih bi bila skroz izgubljena, svaka čast :) Prije sam kupovala prouzvode na blef, i ovaj blog mi je puno pomogao. Imam pitanje, bila bih jako zahvalna na odgovoru. Imam Selective Aminokeratin masku, naime na ambalaži piše da je zagrijavanjem učinak bolji. Da li bih ja mogla nakon nanošenja te maske kosu isfenirati, kao što se radi kod brazilskog feniranja, da li bi to bilo efikasnije? Hvala :)

    ОдговориИзбриши