TIGI- Zanimljiv brend, online prodavnica i moja lista želja

Od kada sam počela da koristim profesionalne brendove, negu kose posmatram sasvim drugačijim očima. Ceo koncept nege kose je dobio u mojoj glavi drugu dimenziju, od kada sam se susrela sa svim benefitima ovakvog, "luksuznijeg" načina za negu.

TIGI je brend koji sam često posmatrala, ne odlučujući se za kupovinu iz razloga što nisam imala gde da pogledam njihove proizvode, niti da se konsultujem sa onima koji imaju iskustva sa ovim brendom. Frizerske salone ne računam, jer ih ne posećujem često. Međutim, nedavno sam videla na sajtu www.prodajakozmetike.com da su u svoju ponudu uvrstili i ovaj brend, pa stoga otvaram jednu novu priču na blogu, o ovom fantastičnom brendu.

TIGI  je profesionalni brend poznat po autentičnom dizajnu pakovanja, pri čemu mi se čini da su ciljna grupa ovog brenda mlađa populacija. Karakteriše ga ambalaža vedrih boja i zanimljiv dizajn, i ono što prvo mogu da primetim je da je pažljivo rađeno na vizuelnom identitetu ovog brenda To meni mnogo govori i zaista je za pohvalu. Istraživanjem sam saznala sam da TIGI brendom upravlja zanimljiv tim ljudi, tim uticajnih profesionalaca i kreativaca.

Osnivač ovog brenda je Anthony Mascolo, koji je vrlo poznat i uticajan u frizerskom svetu. U prilog tome koliko je on izvandredan stručnjak govori činjenica da frizeri širom sveta posećuju njegove edukacije. Njegova filozofija je da konstantno treba učiti i usavršavati se, i upravo na svojim predavanjima se trudi da ljudima prenese znanje i da ih istovremeno inspiriše. Glavna poruka ovog brenda je "Od frizera, frizerima". Jako je bitna činjenica da iza ovog brenda stoje profesionalci, stručnjaci i neko sa izuzetnim znanjem čija je ogromna pasija nega i stilizovanje kose.

TIGI porodicu čine sledeći brendovi: Bed Head, Catwalk, S Factor i Copyright Colour. 


Sada bih vam izdvojila neke od TIGI proizvoda koji su mi privukli pažnju i koje bih želela da probam:

TIGI Bed head  After Party - Ovo je krema za oblikovanje kose koja ima zadatak da smanji naelektrisanje kose, zamršenost i da obezbedi sjaj. A ono po čemu je ovaj proizvod najviše poznat, i zbog čega se, verovatno i zove After party je to što neutrališe neprijatne mirise, tako da neće biti potrebe da nakog nekog ludog provoda perete kosu samo zbog toga što ona neprijatno miriše. Ovo je zaista sjajan proizvod koji sam imala prilku samo da probam, ali definitivno mi je u listi želja.






TIGI Bed Head Control Freak - Ovo je serum za ispravljanje kose koji će sprečiti mršenje, lagano će učvrstiti kosu i dati joj sjaj. Poseduje i UV zaštitu, a usput će zaštititi i od toplote usled korišćenja fena ili prese.




TIGI Bed Head Ego Boost - Ovo je regenerator za kosu bez ispiranja koji obećava da će minimalizovati ispucale krajeve, da jača, hidrira i odmršava kosu. O njemu sam čula samo reči hvale.







TIGI Urban Antidotes Bed Head Recovery maska vraća vlažnost isušenoj kosi, omekšavajući je. Otklanja znake oštećenja u vlaknu kose i oštećenja izazvana stajling alatima (presa, pegla, fen).


TIGI Urban Antidotes Bed Head Resurrection Ova maska ima zadatak da utiče na oštećenja kod jako oštećene kose. Upravo broj 3 koji možete videti govori da je za onaj najveći stepen oštećenja. O njemu sam čula obre utiske.









TIGI Catwalk Oatmeal & Honey- Ovo je intenzivna, hidratantna maska za suvu i oštećenu kosu. Ima zadatak da dubinski hidrira dlaku, da je obnovi, obezbedi sjaj i mekoću.


Pripremam vam recenziju jednog  TIGI proizvoda, a kažite mi ako biste želeli posebno da pročitate recenziju nekog od proizvoda koje sam vam predstavila.

10 коментара:

  1. Анониман10. март 2016. 11:21

    Ova maska za ostecenu kosu deluje zanimljivo. Ako mozes pisi nam nekada o njoj. Od ostalih proizvoda deluje super i ova poslednja, hidratantna maska.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман10. март 2016. 13:31

    Volela bih recenziju o maski za jako ostecenu kosu (pretposlednja na listi) jer pretpostavljam da je proteinska, pa da vidimo da li je blizu HBP-u po ucinku.:) Primetila sam da imaju specificna pakovanja, mada meni to nimalo nije vazno, cak me i odbija jer mi deluju kao igracka za decu.

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila sam Oatmeal & Honey šampon i balzam i stvarno su odlični! Spas za moju kosu koja se užasno mrsi.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман13. март 2016. 21:10

    Ja stvarno retko sta kupim dok ti ne recenziras :) Bas smo u potrazi za dobrom proteinskom maskom :) Zato ovde cekam ovu crvenu maskicu, ako ti bude bila dobra, kupujem :D
    Julijana :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Heheh, pa to je sjajno :)
      Videćemo da li je u pitanju proteinska :) ;) Svakako moram što pre pronaći neku dobru proteinsku. Počinjem da padam u očaj :)

      Избриши
  5. Control Freak je mozda i najgori proizvod za kosu koji sam do sada probala, a probala sam gomilu. Lepljiva masa koja samo ulepi i ukruti kosu puna besmislenih krupnih sljokica, ako je vlaga napolju kosa pocne da se lepi na dodir i uzasno mirise. Njihov najbolji proizvod mi je Head Rush sjaj u spreju, a ranije je bio i Girl's Toy serum ali mislim da se on vise ne pravi. :) Jelena

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista? Pa dobro, nije čudo što je ukrutio kosu, jer proizvodi za ispravljanje to i čine jer imaju proteine u sastavu. Baš mi je žao svakako što su negativni utisci jer mi je delovao baš primamljivo.

      Hvala svakako na komentaru, i što si podelila svoje utiske.

      Избриши