Balea voda za masnu kosu



Da mogu da pozelim jednu stvar (vezanu za moju kosu), izabrala bih da mi se kosa sporije masti.

Jako tanka dlaka, nedostatak volumena i nešto brže lučenje sebuma je nešto sa čime se večito borim. Šamponi uspevaju da delimično utiču na taj problem ali se i dalje nadam da ću naići na proizvod koji će uspeti još više da doprinese rešavanju mog problema.

Proizvod koji je meni omiljeni za (trenutno rešavanje) ovog problema su suvi šamponi. Njihova jedina mana jeste što se previše brzo troše, ali bih dodala i da stvaraju zavisnost.


Sasvim slučajno došla sam do ovog proizvoda čiji sastav nisam ni pogledala, već sam ga odmah kupila. Radi se o vodi za masnu kosu koja treba da reši problem sa mašćenjem.

Nažalost, ovom proizvodu nisam našla namenu. Pokušala sam da ga nanosim na razne načine ali nikakav efekat nisam primetila. Kao da apsolutno ništa ne radi kosi, ni pozitivno ni negativno.


Uz to, u sastavu se nalaze alkoholi koji nisu prijatelj kosi, jer samo trenutno matiraju, a dugoročno mogu izazvati još veći problem sa kožom glave.

Da li ste probale ovaj proizvod i da li ste mu našli namenu?

Gde kupiti: Dm drogerie
Cena: Oko 170din.
Količina: 500ml

7 коментара:

  1. Srecom pa nemam problem sa masnom koso..ali inace ni proizvodi za lokne im nisu nesto, tako da sam se ja bas razocarala u Baleu sto se tice proizvoda za kosu :/

    ОдговориИзбриши
  2. Probala sam ga i takodje nisam zadovoljna :/ skroz bezveze proizvod :(

    ОдговориИзбриши
  3. Imam isti problem kao ti.
    Koristila sam Recept dugo ali sam primetila da mi je koza glave pocela da bude imuna na njega pa sad trazim neki drugi. Dugo sam koristila i Saumu i sa njom je isti problem, pa me zanima da mi preporucis neki dobar od kojeg se kosa barem nesto manje masti. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je zaista promasaj od proizvoda..Koristila sam ga na sve moguce nacine kojih sam se sjetila i apsolutno nista...

    ОдговориИзбриши
  5. Nemam neki problem sa kosom, ali sam ovo uzeo u dm-u iz čiste znatiželje i moram priznati da nemam pojma šta bi ovaj proizvod trebalo da radi. S njim ili bez njega, ista stvar.

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam veoma zadovoljna ovim proizvodom Imam osetljivu kozu glave i uz pomoc ove vode resila sam se svraba i prisutan je osecaj svezine. Nanosim posle pranja kose kada kosu osusim peskirom. Utrljam u teme. Prezadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши