Potrošeni proizvodi (jul 2015)

Na ovom blogu niste niti ćete često videti postove o potrošenim proizvodima. To je tako zato što recenzije o proizvodima najčešće pišem kada sam gotovo u potpunosti potrošila proizvod (i to pogotovo ako su u pitanju recenzije o maskama, šamponima, dok se leave in serumi/  prskalice i sl. jako sporo troše, kao i svi proizvodi u većoj ambalaži).

Sada se nakupio određeni broj praznih bočica (mnoge su i slučajno bačene), pa sam rešila da uradim jedan ovakav post i da još jednom sumiram utiske, kako bih zaokružila sliku o njima.



*** Ukoliko vas interesuje recenzija svakog od ovih proizvoda kliknite na naziv istog

Ovo je jedan odličan šampon iz klase vrlo povoljnih. Jako je blag prema koži glave a ipak jako dobro uklanja nečistoću. Uživala sam koristeći ga. Rešio mi je problem sa peruti, koji je doduše bio blaži i prolazan, jer je perut nastala zbog šampona koji mi nije odgovarao. Sigurno ću ga ponovo kupiti, čak i ako nemam više problem sa perutanjem, jer je odličan.

Balea šampon za volumen i sjaj/ za tanku kosu (uskoro recenzija cele linije)
Balea me jako iznenađuje kada su u pitanju šamponi za kosu. Bukvalno svaki koji sam do sada probala je podjednako dobar. U pitanju su šamponi bez silikona koji imaju efekat na kosi kao da poseduju silikone. Kosa je glatka, nije kruta/suva (kao što ume da bude kada šampon nema silikone), jako je meka i odlično očišćena. Ne obazirem se na to šta piše na proizvodu (da li je za tanku/suvu/oštećenu), bitno mi je samo da dobro čisti i da nema u sebi silikona, a Balea šamponi sve to ispunjavaju, a uz to kosa je jako lepa na dodir.

Jedno vrlo lagano ulje za kosu, koje nije previše masno. Savršeno zaglađuje dlaku, i daje odličan finiš isfeniranoj kosi. Pripada klasi skupljih jer se radi o profesionalnom brendu, ali razlika se primeti. Dobijate ogromnu količinu proizvoda koji će vam trajati čitavu večnost. Imajte u vidu koliku količinu dobijate ako kupite ovo ulje. Ja ga obožavam. Međutim, nisam sigurna da bih ga ponovo kupila, jer sam pronašla jeftinije varijante koje dobro obavljaju svoj posao, a i nije mi potrebna ovolika količina jednog proizvoda, jer bih radije kupila više različitih.

Nije mi odgovarao. Ostavlja beli trag i ima jak i prodoran miris, što meni jako smeta. Od suvog šampona očekujem da mi pre svega u putpunosti upije višak masnoće sa temena, a za to mi je ovaj šampon previše slab.

Fantastična stvar. Proizvod bez kojeg ne mogu i neću. Spas mi je tokom cele godine, i preporučila bih ga svima koji imaju problem sa mašćenjem kose. Verujte mi da nećete znati kako ste do sada živele bez njega. 

Ne koristim lakove često i dugo mi traju. Ne mogu se pohvaliti da sam probala masu različitih lakova za kosu. Nisam. Međutim svi oni koje sam probala padaju u senku zbog ovog laka. Uopšte ne slepljuje kosu, sasvim dobro fiksira frizuru, i kosa se nakon njega jako lepo češlja. Jako sam zadovoljna njime i sigurno ću ga kupiti ponovo. Koristim ga samo kada uvijam kosu figarom i zaista nemam niti jednu zamerku.

Na blogu ćete često videti da sa brendom Kosolid ogranizujem nagradnu igru u kojoj možete osvojiti šampon i losion. Losion nisam probala ali šampon jesam i obožavam ga. Ovo je sigurno jedan od meni omiljenih šampona kada je u pitanju efekat koji daje (savršeno uklanja masnoću, ne prouzrokuje brže lučenje sebuma, ne isušuje dlaku, i pored toga blagotvorno deluje na stimulaciju rasta kose i neguje kožu glave), međutim ima nešto jaču cenu. Ali, često ga možete dobiti besplatno uz kupovinu losiona ili ga možete dobiti po vrlo povoljnoj akcijskoj ceni. Tako da ako vas interesuje pratite njihovu ponudu. Ja sam dobila upravo još jedan isti šampon i sa zadovoljstvom ću ga koristiti.

Ovo je jedna divna hidratantna maska. Matrix je brend koji me je pozitivno iznenadio. Pripada grupi profesionalnih brendova ali su cene među pristupačnijim u ovom rangu. Jako lepo hidrira kosu, ostavlja je mekom, zaglađenom i nahranjenom. Sa zadovoljstvom sam je koristila i uživala sam. Da li ću je opet kupiti, ne znam, jer sa hidratantnim maskama jako volim da eksperimentišem, ali svakako bih preporučila da je probate.

Da li ste vi probale neke od ovih proizvoda?

2 коментара:

  1. Анониман17. јул 2015. 18:04

    Odlican post, volim da "obnovimo gradivo" i prisetimo se nekih sjajnih proizvoda. Ja sam opsednuta proizvodima za negu kose i isprobala bih svasta. Imas li neka saznanja da li Lorealove maske iz profesionalne linije opravdavaju visoke cene svojim kvalitetom? Ulozila bih u njih, ali mi se ipak ne bacaju pare ako isti efekti mogu da se dobiju sa jeftinijim brendovima kao npr. Matrix. Pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман18. јул 2015. 18:08

    Odličan post! Slazem se za Matrix masku da je dobra.:-) l'oreal koristim par godina i za cenu id 2400,2500..dobijas jako kvalitetnu masku koja meni traje dugoooo, a pritom je kosa bozanstvena, mekaaa, divnaaaaa. Moje iskustvo :-)

    ОдговориИзбриши