Still malina-pakovanje za kosu


Još jedno fenomenalno a jeftino hidratantno pakovanje, koje predivno miriše, predivno neguje, i ne košta puno :)

Ovo pakovanje sam izbegavala u širokom luku. Prosto i jednostavno-Ne volim maline :) Ali su preporuke stizale sa svih strana, a ja dobroj preporuci ne umem da odolim.
Držim je oko sat-dva kao i Serical placentu, i jedno pranje koristim Still a drugo  Placentu i to je moja dobitna kombinacija!



Njihova reklama kaže-Sadrži antioksidante koji usporavaju starenje kose, regeneriše omotač i jača vlas. Za vitalnost i sjaj kose.Vitaminski koktel, bogat antioksidansima, deluje dubinski protiv starenja kose. Redovnom upotrebom kosa postaje jača, manje se oštećuje i manje opada.. A ja kažem-Sve je istina! :)
Najbolje govore komentari devojaka, pa sam i ovaj put sa raznih foruma izvukla neke koji bi mogli biti korisni:

"Baš je super ta Still malina,kosa je prosto jede,ja je držim samo 5 minuta i za to vreme kosa skroz upije i imam utisak kao da nemam šta da isperem jer ona prosto nestane a kosa meka i hidrirana,ma neopisivo  :clap:"
" Ja sam skoro potrosila malinicu i imam samo pohvale za ovo pakovanje. Pre njega samo koristila Loreal, Garnier, Gliss i Generu i malinica je definitivno najbolja :haugh:"

"malinica je diiivna kao i njena cena  :clap: inace nisam volela pakovanja tako jeftina dok ovo nisam stavila na kosu, stvarno mojoj kosi prija. Ne mogu da verujem da je kosa ovako lepa. Vredi probati."

"Meni je od maline bas meka kosa kao ni od jednog drugog a sto mirise prvi put da mi se tako dugo zadrzava na kosi nakon feniranja."

"Što se Still maline tiče, ima ako se dobro sećam jedan jedini silikon što i nije toliko strašno. 
Nije dobro kad ima više silikona i uopšteno kad je pakovanje teško i otežava kosu, a uz to je još i ne hrani - kao Gliss i slična pakovanja, e to treba izbegavati (osim ako vam je kosa savršena pa ne mari i ako se malo uništi  :mrgreen: jer meni Gliss i jeste uništio zdravu kosu  :dong: ).

Still malina i skoro sva Still pakovanja imaju malo sastojaka uopšte a od toga je još manje loših, kosa ih jako lepo upija i uopšte je ne maste, ne otežavaju i slično tako da se stvarno ne može reći da su štetna na bilo koji način."
"Auuu ženice kako je dobro Still pakovanje za kosu od maline :haugh:
Pisala sam na temi Still proizvodi, pa da se ne ponavljam. Uglavnom, kosa sjajna, sjajna, sjajna, mekana, mirišljava, lepršava, nije slepljena. 
Gusto je i ne curi sa kose uopšte, držala sam ga 15-ak minuta. Piše na njemu da redovnom upotrebom jača kosu i regeneriše je, kao i da sprečava njeno opadanje. 500 ml je 286 dinara :thumbs-up2:"

Podelite i vi sa nama vaše utiske!



Sve  relevantne informacije kao i savete stručnjaka možete dobiti na Still-ovoj facebook stranici, koju vodi jako ljubazan tim. https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika?fref=ts

23 коментара:

  1. Анониман18. јун 2013. 13:47

    Joj gde ima a da nije Merkator? Tempo, Vero? Hvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19. јун 2013. 11:35

      Ima ih na fejsu https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika

      Избриши
  2. Imaju svoju radnju u Zemunu u blizini glavne ulice

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20. јун 2013. 23:55

    E sad ste me navukle da probam :) ja vec 4-5 godina ne odustajem od njihovog (stillovog) pakovanja med i cokolada, za nas isusene plavuse dusu dalo a mirise tako da bih ga kasiciom pojela :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман19. јул 2013. 02:27

    Obozavam Malinu. Najbolje pakovanje.

    ОдговориИзбриши
  5. I med i cokolada je super.. To je proteinsko pakovanje, namenjeno regeneraciji dlake. Drzi se do 15-ak minuta, nikako duze. Ima efekte na ostecenoj kosi. U suprotnom zdravu kosu ce samo da ukruti. A miris je fantastican kod oba pakovanja

    ОдговориИзбриши
  6. Koje je bolje za jako suvu kosu-malina ili maslina?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Alex, za jako suvu kosu je najbolje pakovanje med i cokolada. Pogledaj ovde https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika.

      Избриши
    2. Moja dosadasnjem iskustvu, suvoj kosi najbolje prijaju hidratantne maske, jer suvoca kose nastaje zbog nedostatka hidratacije. U tom slucaju je svejedno da li ces koristiti malinu, maslinu ili neko drugo hidratantno. A ukoliko ti je i ostecena kosa onda koristi i neko proteinsko (od Stilla-med i cokolada, ili ukoliko je neko jace ostecenje onda i neko jace pakovanje tipa Aminokeratin, Davines HbP, ampule Selective protein infuse, ili nesto slicno.)

      Избриши
  7. Da li biste mi preporučili Malinu ili Placentu? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oba su podjednako dobra, ali ne mogu da tvrdim koje bi ti vise odgovaralo, jer to zavisi od slucaja od slucaja. Neces pogresiti koje god da uzmes.

      Ja za nijansu vise volim malinu, ali je i placenta dobra

      Избриши
  8. Molim Vas, ako možete da mi date savjet? Imam masnu kosu kožu glave, ali mi je kosa suvlja zbog farbanja i dlaka mi je postala tanka i prilično opada.. Da li je bolje da koristim Still masku sa malinom ili med-čokoladu? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Malina, jer ti ocigledno nedostaje hidratacija. Ali svakako ti preporucujem da kombinujes ova dve jer su kosi potrebni i proteini (med i coko) i hidratacija (malina)

      Избриши
  9. Još samo da dodam da mi je kosa nepravilno uvijena i izvrće se prema vani pa inače preferiram proizvode koji pomažu ravnanje i ispravljanje kose...

    ОдговориИзбриши
  10. Imam tanku a kovrdzavu kosu koja se brzo masti.Koje pakovanje bi mi vise odgovaralo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi mi rekla kakvi su ti krajevi kose. Pakovanje se ne stavlja na teme tako da mi ne znači mnogo činjenica da ti je teme masno.

      Избриши
  11. Da li znate gde u Nisu moze da se nadje Still malina? Nema u Liliju i DM-u, a ni na Bulevarskoj pijaci... :(

    ОдговориИзбриши
  12. Ako moze pomoc :)
    Imam prilicno zdravu kosu, slabo se krza ali u poslednje vreme mi se cini dosta suvom i bez sjaja, posebno krajevi dok je teme masno. Uzela sam da probam Afrodita kopriva i pantenol sampon pa me zanima da li bi ovo pakovanje islo bolje ili neko drugo Still-ovo, ili uopsteno neko drugo a ne preskupo? Inace, odnedavno pratim tvoj blog i zaista svaka cast, vidi se veliko znanje i profesionalnost. Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je suva onda je ovo pakovanje dobro resenje, ako vec trazis povoljniju a korektnu soluciju.

      Hvala na lepim recima :)

      Избриши
  13. Da li ovog proizvoda nema vise u prodaji ili ja nikako da naidjem na njega? Videla sam da ima kombinacija malina i crno grozdje, da li je to to?

    ОдговориИзбриши