Moroccanoil Body Souffle - krema za negu tela

Vrhunska nega, nestvarno lep osećaj na koži, predivan Moroccanoil miris i čist luksuz - ovako bih ukratko opisala Moroccanoil Body Souffle. 

Moroccanoil linija za negu tela je toliko savršena, da je nemoguće da se ne zaljubite i ne poželite da imate sve ono što imaju u kolekciji (pa i sapun ☺️). 




Ambalaža je jako luksuzna, lepa, masivna, i verujem da će svakog estetu da zadivi. Moroccanoil miris - dobro poznat i voljen, ali i vrlo, vrlo postojan na koži!

Souffle je zapravo najlepša moguća krema, koja je dovoljno bogata da nahrani i dovoljno lagana da ne umasti i kožu i sve što dodje u dodir sa njiom. U sastavu ima arganovo i makadamija ulje, šea puter, skvalan... Za razliku of Body Butter-a iz iste kolekcije, ima laganiju i manje masnu formulu. 

Nega je vrhunska, a formula predivna. Krema nije masna već savršeno razmaziva i dovoljno lagana da je kroz par minuta koža brzo upije, bez da na koži ostaje mastan film. Osećaj na koži je zaista savršen, koža je momentalno mekša, hidrirana i svilenkasta, a primećujem da mi je vremenom koža bila u sve boljem stanju, pa i kad neko veče preskočim nanošenje, nema suvoće i zategnutosti nakon tuširanja. Miris ostaje na koži i par sati nakon nanošenja, ulazi u posteljinu, pidžamu i čini da mirišete čisto, puderasto, nežno... 

Ako vam se luksuzira, a želite nešto baš, baš, baš dobro za negu tela - ovo vam treba. ✨ 

Cena: 5100 din. (200ml) - na www.prodajakozmetike.com 

0 comments:

Постави коментар