3 najbolje maske za kosu iz drogerija

U prethodnom postu sam vam predstavila moje 3 omiljene profesionalne maske, a sada je red da predstavim i one drogerijskog ranga koje su me oduševile.


Garnier Oil Repair 3  (<klik za detaljnu recenziju) je odlična hidratantna maska drogerijskog ranga. Ako je držite samo jedan minut jako lepo će omekšati kosu, i omogućiti lakše češljanje, a ako je držite oko sat ili malo duže osetićete lepu negu i hidrataciju. Ja njome bukvalno natopim krajeve, i ostavim ih što duže da upijaju masku. Kosa bude neverovatno meka. Ne zaglađuje savršeno, ali omekšava prilično. Preporučujem da je leti nosite sa sobom na plažu/bazen i pred kraj dana, kada se sušite, nanesite je na kosu i uvijete peškirom- i nema šanse da vam sunce i voda ostave negativne posledice na kosi. Garnier inače ima odlične hidratantne maske. (oko 400din.)


Loreal Elseve Extraordinary oil (<klik za detaljnu recenziju) je takođe hidratantna maska, malo masnija i gušća od prethodno pomenute Garnier. Ipak, ne otežava kosu i ne ostavlja mastan trag i jako lepo omekša i zagladi. Zahvaljujući njoj kosa se lakše raščešljava i tokom dana se ne mrsi. Sporo se troši, nije potrebna velika količina za jedno korišćenje tako da zaista odlično rešenje za održavanje hidratacije.


Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor (<klik za detaljnu recenziju) je vrlo popularna maska koja se prošle godine pojavila u našim drogerijama. Inače je u svetu jako popularna već duže vreme. Ja sam je probala i pre nego što se pojavila kod nas, i baš sam se obradovala što možemo sada da je kupimo i u Srbiji. Iskreno, mislim da je pomalo skupa u odnosu na cenu po kojoj je možemo naći u inostranstvu, ali ne mogu da je ne pomenem jer me je zaista oduševila. Što sam je duže koristila to mi se više sviidela, jer je kosa postajala sve lepša i lepša, i sve mekša, bez da je dlaka izgubila punoću. Na prvi pogled, po sastavu, nije mi delovala spektakularno, ali definitivno ima nešto u sebi što me je oduševilo i što je davalo lepe rezultate dok sam je koristila.  (oko 900din.)

Pišite mi koje su vaše omiljene maske iz drogerija!

6 коментара:

  1. Super post, ali tako bih volela da cujemo i utiske o novi Garnier maskama koje su organske a mogu se naci u drogerijama, bas me zanimaju jer mirisom mame svakako, a i cenom i mililitrazom, msm da su 519 din za 500ml.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristila sam novu za suvu kosu i jako je dobra. Ne čini neka čuda kosi ali je fino omekša i lako se raščešljava

      Избриши
  2. Анониман1. јун 2018. 17:35

    hej, molim te uradi recenziju hair food garnier maski koje su tek stigle u dm i Lilly, deluju mi zanimljivo i cini mi se da im je sastav odlican.

    ОдговориИзбриши
  3. balea balzam oil repair je odlican a cijena samo 4 km..

    ОдговориИзбриши