Dikson - Keiras - Age Protection - MINI RECENZIJA (Tester)

Maska za kosu protiv starenja na bazi stem ćelija. Bez parabena.
Ova maska je namenjena svim tipovima kose.  Prisustvo biljnih matičnih ćelija koje dubinski regenerišu kožu glave, u kombinaciji sa restruktuirajućim sastojcima, vraćaju dlaci zdravlje, vitalnost i zaštitu od oštećenja izazvanim starenjem.
Nanosi se na opranu, vlažnu kosu. Dovoljno je da deluje 5 minuta nakon čega je potrebno detaljno oprati kosu.


NANOŠENJE MASKE - Masku sam držala na kosi 20-ak minuta,  pri čemu sam je stavila samo na krajeve kose, kao što radim sa svakom maskom koja u svom sastavu sadrži silikone koji su nerastvorivi u vodi (Proizvode sa takvim sastavom ne treba dovoditi u dodir sa temenom jer mogu prouzrokovati različite probleme sa kožom glave, kao što su perut, slabljenje korena dlake i iritacija kože). Maska jako lepo miriše, a miris se ne zadržava dugo u kosi. Gustina maske je normalna, kao i kod većine proizvoda ovog tipa.
EFEKAT NAKON PRANJA - Nakon ispiranja i sušenja, kosa je jako meka, hidrirana, ima prelep sjaj. Krajevi su dovoljno zaglađeni, i kosa je lepa sve do sledećeg pranja (moć hidratacije nije samo trenutna). Zadovoljna sam ovom maskom. Mislim da je nikada ne bih sama kupila, na osnovu deklaracije i onoga čemu je namenjena, jer me sam opis ne bi prvukao . Ali sada nakon što sam je probala, volela bih da je koristim i dalje, jer jako lepo hidrira. Međutim, pošto i ova maska, kao i ona iz linijie Argabeta pruža hidrataciju, ipak bih prednost dala Argabeta maski za kosu, zbog intenzivnijeg efekta, ali ovo je totalno individualna i relativna stvar.

Više o Dikson proizvodima možete saznati  na Facebook stranici (klik OVDE), ili posetite njihovu radnju u Beogradu, u Balkanskoj ulici broj 3. (Ispod hotela Moskva).

4 коментара:

 1. Hi, I want to invite you to enter my GIVEAWAY, you can win Clarins, Clinique and more:

  http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

  xoxo,
  Olivia

  ОдговориИзбриши
 2. Definitivno sama nikad ne bih pocela da koristim ovako nesto, ali moram da ti priznam da od sada razmatram samo proizvode koje si ti pohvalila, ostale ni ne gledam. :*

  ОдговориИзбриши
 3. Jao, opet Dikson...marka moje mladosti i obožavam ju. Hm, nadam se da još uvijek postoji kod nas. jako zanimljiva maska, mogla bi mi odgovarati :)

  ОдговориИзбриши
 4. Moram posetiti radnju u Balkanskoj ,vidim da imaju svasta :)

  ОдговориИзбриши